מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עדיף?Eran29/07/2009
אני מבצע פעמיים בשבוע הליכות של 6 קילומטר כולל עליות וירידות בעיר,מבחינת אימון
ריצה שורפת יותר קלוריות,מצד שני הליכה טובה בכל מקרה לשמור על צורה
אם אני יתחיל נניח השבוע לרוץ את ה6 קילומטרים,ואני אנוח יומיים וארוץ עוד פעם,אני לא שם מאמץ יתר על הגוף?
,או שכדי להתחיל עם מספר קטן יותר של קילומטרים לפיתוח סיבולת וכניסה לכושר?
אני בן 17,אני לא הייתי אף פעם במסגרת אימונים אינטסיבית ורציפה אבל אני רוצה להכנס לכושר לקראת אימוני הספורט של י"א שהם קצת יותר קשים ודורשים יותר כוח ועבודה.
אני יודע שביצוע המתיחות הוא דבר שלא מוותרים עליו,העניין הוא שלשרירים שלי יש נטייה להתפס
אפילו לאחר אימון קצר ואין לי סף כאב גבוה למתיחות חזקות,הגמישות שלי ירדה במקצת.
אני יודע שהפצצתי כאן שאלות,תענו אליהם בבקשה בנפרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ערן
ענת פלדמן30/07/2009לא על כל השאלות אוכל לתת תשובה חדה כיון שזה מאד תלוי. האם יש יגרום לך לאימון יתר? אין לדעת. בגדול עדיף להתחיל בקטן:) בהדרגה, עם הליכות, ואז לעלות לריצה. לא מיד לרוץ 6 ק"מ, רק כשאתה מיומן כבר ומוכן לפעילות. גם את היאמון עצמו להתחיל מחימום נכון, בהדרגה לעלות בקצב, מתיחות לסיום ותזונה נכונה לפני ואחרי.
עם הזמן השרירים יתפסו פחות. זה עניין של התמדה, ככל שאתה יותר בכושר הגוף מורגל לפעילות.
מקווה שזה עונה על שאלותיך, אם פספסתי משהו - המשך לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)