שאלהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלהה
    LOLI
    01/08/2009

אני בת 17 וחודשיים
    משקל 48+-
    גובה 1.58
    שמנתי מלא בשנה האחרונה וכל השומן הצטבר לי בבטן,אני כל היום טוחנת מלא ובמקרה הגרוע זה 4000 קל' ליום,אבל ממחר אני מתחילה במשטר דיאטה,
    מבחינת הספורט אני עושה כל שישי ושבת הליכה עם ריצה בקצב מהיר ואחיד במשך שעה וחצי.
    ופעמיים בשבוע אני בסטודיו של לפעמים אירובי לפעמים חיטוב ועיצוב.
    וכמעט כל יום בערב גם הליכה של שעה וחצי עם חברה,בקצב איטי עד בינוני.
    בבית אני עושה כל יום 20-30 קומות מדרגות,ו 200 קפיצות בחבל,
    ועכשיו אני רוצה להתחיל גם לעשות כפיפות בטן ותרגילים..
    אני יודעת שאני חייבת לשנות את ה"תפריט שלי" ולהפסיק לזלול שטויות.
    אבל הסטודיו לא עוזר לי,ואני חושבת שמכון כושר יתן לי יותר מוטיבציה לשמור..
    אבל הקטע הוא..שאני ממש מתפדחת ללכת לבד,וכולם שם בוגרים ועם אנשים שהם מכירים וכאלה,וא]חד לא יכול לבוא איתי..
    ומה אנ ייעשה שם לבד?? אני לא מתחברת בקלות,
    ו..אילו מכשירים אני יכולה לעשות כדי לחטב את הבטן ולהוריד טיפה במשקל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה

הוספת תגובה

• אכן

ענת פלדמן
    01/08/2009

חשיבות מכרעת לתזונה שלך. ספורט לחוד ותזונה לחוד על מנת להשיג את המטרה. את אגב בטווח המשקל התקין, הייתי ממליצה לאמץ תפריט מזין מאוזן ובריא ללא קשר למשקל. את יכולה להתרשם באתר שלי, אם כי יעוץ אישי שמותאם לך כמובן עדיף.
    המסה של השומנים בבטן תיתכן בהפחתה של אחוז השומן הכללי בגוף זאת כיון שאין ירידה שומנים נקודתית. תרגילי חיזוק לאזור יעשו בדיוק את זה: יחזקו את השרירים אבל לא ימיסו את השומן. כפיפות הבטן הקלאסיות הן טובות בתור התחלה, יש המון תרגילים מומלצים (באתר שלי בין היתר).
    הזהרי מעומס יתר בפעילות האירובית שלך. התחילי את הדיאטה מעכשיו ולא ממחר ובלי קשר למכון הכושר. זו הרי החלטה שלך, זה מתחיל "מהראש" ואם חדר הכושר לא מתאים לך מכל סיבה שהיא (אם כי הכי נחמד לדעתי להגיע לבד, לנקות את הראש, דווקא בלי להכיר) אז המשיכי עם הסטודיו וההליכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי,אני בבעיה ענקית:/

LOLI
    01/08/2009

הייתי המון אצל דיאטניות אבל אף אחת לא עזרה,וכבר התייאשתי מללכת לאנשי מקצוע.
    זה די סיפור ארוך עם המשקל שלי,לפני שנתיים עשיתי דיאטת כאסח,שפשוט מאוד לא הייתי אוכלת כלום כמעט,אבל גם לא הרגשתי ברעב והייתי עושה הרבה ספורט.ורזיתי מ 55 קילו(שמנהה) ל 42 קילו ,בשנה בערך.
    הגעתי לתת משקל נמוך,ועם הדיאטנית עליתי למשקל שנוח לי בו ל 45 קילו,שגם נמוך אבל הסמכנו שתינו שהוא המתאים בשבילי..אבל שוב חזרתי לכאסח וירדתי ל 43 קילו.
    הגוף שלי כנראה לקח את זה קשה,והתחיל לאותתת לי מלפני חצי שנה,שהוא חווה סוג של "הרעבה" ככה אני מבינה את זה,ואז פשוט מאותו הרגע,המשכתי עם הספורט כרגיל ואף הגברתי,אבל פשוט מאוד התחלית לזלול,ולא היה לי משקל בבית,אבל ידעתי שעליתי,ואכלתי כל יום 6000 קל' ולא ההגזמה בכלל,חבילת שוקולד זה 500 קל',אז הייתי אוכלת 4 חבילות בלי למצמץ ואחרי זה ועוד עוגיות חטיפים וגם אוכל רגיל,והייתי מסיימת לאכול ב 11 בלילה,עם כאבי ראש כאבי בטן בכי כעס שנאה עצמית,ורצון למות מרוב שאני"משמינה",והחלטתי ללכת לדיאטנית,ואצלה שקלתי 45,ראיתי את זהףשעליתי רק 2 קילו מכל הטחינות האלה,שאגב אין י מושג איך לא עליתי יותר,ועוד לאחר שאכלתי כמות של 300 קל' ביום בדיאטת כאסח ואוליגם זה לא.ראתי שעליתי רק 2 קילו ופשוט שמחתי,והמשכתי לטחון עוד ועוד בטענה ש"הנה לא עליתי הרבה,אני יכולה לאכול מה שבא לי וכמה שבא לי".מפעם לפעם הייתי נשקלת אצל חברות,והייתי רואה עלייה של חצי קילו,וזה לא הזיז לי..וככה עליתי ל 48 או יותר.עכשיו יש לי משקל בבית,ואני נשקלת כל שעה,ורואה עליי הועליה ועלייה,אני לא מפסיקה לטחון כל יום אני אוכלת 4000-6000 קל',ורק פעם-פעמיים בשבוע אני מצליחה לאזן ולאכול 1500 בערך.אני אוכלת מלא עוגיות ושטויות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

LOLI
    01/08/2009

כל יום,אני הולכת לסופר עם 30 שקל ופשוט קונה את כל העוגיות השוקולדים והחטיפים בסכום הזה,שזה יוצא מלא.אני באה הבייתה יושבת בחדר עם כוס מים,ופשוט אוכלת את הכל לבד,ותוך שעה שעתיים הכל נגמר ומתחסל,ואני מבטיחה לעצמי שזהו.ממחר דיאטהוזהו,|עכשיו אחרי כל מה שאכלתי ,זה מספיק לי לכל הדיאטה," אבל לא.
    למחרת אני קמה ליום חדש,ושוב הולכת לסופר ושובה קונה ושוב אוכלת שטויות ושוב משמינה.
    ובוכה
    ושונאת
    וכואב לי
    ורע לי
    ואני שונאת את עצמי ככה
    יש לי מבנה גוף צר מאוד מואד מאוד.
    וכל הבטן נשפכת לי
    ואני עושה תרגלים לבטן וכפיפות מדי פעם.
    אבל אני אוכלת המון וזה הורס לי הכל.
    אני עושה הרבה ספורט,
    אבל איך אני יכולה לשפר את התפריט שלי?
    וכמה קל' אני צריכה לאכול ביום?
    אני מיואשת..
    ולא בא לי ככה לבוא לבי"ס לשנה אחרונה ל י"ב ככה עם הגוף הזה,ועם השנאה העצמית הזאת..
    תעזרי ליי,בבבקשה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה יקרה

ענת פלדמן
    01/08/2009

את סובלת ומתייסרת וזקוקה להכוונה ולטיפול. אני מטפלת במקצועי, ויכולה בהחלט לעזור, אם כי לא דרך הפורום. מכאן אוכל לשלוח המון אנרגיות חיוביות ולהמליץ לך בחום על טיפול של ממש.
    את יכולה לקרוא באתר שלי על דרך העבודה וכלי הטיפול שלי ואשמח להרחיב עוד ועוד אם תהיינה לך שאלות.
    לגבי השאלות:
    1. לשפר את התפריט: 5-6 ארות ביום, מסודרות, מאכלים מזינים ובריאים: ארוחת בוקר קלה, ביניים (פרי למשל) צהרים ארוחה חמה ומאוזנת, אחה"צ (יוגורט למשל) וארוחת ערב. שתי מנות פרי ביום, ירקות, קטניות חלבון איכותי ו... כן. אפשר גם מתוק, אבל במידה.
    2. כמות הקלוריות שאת אמורה לצרוך ביום פחות רלוונטית במצבך. כי ברגע שאת חושבת "בריאות", שהגוף שלך הוא כמו המקדש שלך ואת מקדשת אותו במזון טרי ובריא - בכמויות סבירות. ושותה רק מים -אז הספירה הקלורית היא זניחה. בגדול אם את מכוונת ל כ 1800 ביום זה מצויין.
    3. השנאה העצמית - שחררי, וותרי עליה מהר (קל להגיד. גם אפשרי בהחלט בטיפול משלים תת הכרתי) עבודה על קבלה ואהבה עצמית - כבסיס לכל דבר אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי,היום..:]

LOLI
    02/08/2009

בבוקר שתיתי נס קפה אגוזים עם 3 סוכרזית וחלב 1%,אחר כך עשיתי תרגילים לבטן וכפיפות בטן 200 קפיצות בחבל, ו 40 קומות במדרגות בבניין.
    אחר כך אכלתי 3 פרוסות לחם לבן עם חצי קופסאת קוטג' 1%,מלפפון,ועגבנייה. מסטיקים ללא סוכר, ו 2 ארטיק קרח(אננס ולימון).
    צהריים: 2 פרוסות פסטרמה דלת שומן 1%,עם חריף(סחוג),עגבנייה מרוסקת,סלט חסה ענקי, ו 2 כפות רוטב שום 5%.
    ביניים:אפרשזיף ענקי,ואפרסק ענקי.ו 3 פרוסות לחם קל,עם קוטג' 1%.
    ערב:מעדן דיאט שוקולד,ונס קפה עם חלב.
    ועוד מעט אני יוצאת להליכה עם חברה שעה וחצי+-.
    איך זה?
    אפשר לרזות מזה?
    אני חייבת שתעני לי בבקשה
    ולבטן זה בסדר ככה?!
    יש לצייין..שהייתי היום עם חברה בקניון וכרגיל נכנסנו לסופר,וכמעט התפתיתי לקנות לי משו משמין וטעים,אבל עצרתי את עצמי! ואני מרגישה כ"כ גאה בעצמי!
    מה לשפר?
    תודה לך מראש:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן

ענת פלדמן
    02/08/2009

קחי את זה יום ביומו, שעה שעה וכל הכבוד שבחרת בבריאות כשהיית בסופר !!!
    האם את מקפידה על מתיחות אחרי האימון? הפעילות שלך מפרכת למדי, שני בלילה כמו שצריך והקפידי על מתיחות והרפיה.
    את הלחם הלבן הייתי מחליפה בלחם דגנים ומעבירה אותו לבוקר, בנוסף לקפה. לארוחת ביניים כדאי פרי ויוגורט. הצהריים סבבה - עדיפות לחלבון איכותי יותר. ביניים: מצויין, מידי פעם הייתי מחליפה את הלחם בחופן אגוזי מלך.
    אפשר להוריד בכמות ההליכה -שעה וחצי זה המון, לא בטוח שתוכלי להתמיד עם זה לאורך זמן וזה לא כזה קריטי. 45 דק' מספיקות בהחלט. מ ת י ח ו ת לסיום.
    יש לך בהחלט מה להיות גאה בעצמך. ו... שתי מים :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך היום שליי..=]

LOLI
    02/08/2009

חזרתי מההליכה עם החברה,היה ממש נחמד,והרגשתי קלילות.
    ממתיחות אני אף פעם לא עושה.איזה סוג של מתיחות ואם אפשר איזושהי הדגמה?
    לפני מספר דקות
    אכלתי 2 פרוסות לחם קל,עם עגבניה מרוסקת וחצי קופסאת קוטג' 1%,ונס קפה עם חלב 1%.
    אני יודעת שהפרזתי היום עם הלחם,אבל אני מחר אפשר!
    ותודה לך את ממש מחזקת אותי,אפילו שזה דרך הפורום:))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם גזר,איך זה בתור התחלה?

LOLI
    02/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מצויין,

ענת פלדמן
    02/08/2009

ואני שמחה מאד לעזור.
    המתיחות חשובות. בין אם זו כפיפה קדימה של הגב בברכיים כפופות, ראש משוחרר למטה. בין אם את בישיבה מזרחית ומכופפת את הגב קדימה (תמיד ראש משוחרר, תמיד עולים בהדרגה למעלה חוליה אחרי חוליה, כתפיים בהרפיה, ראש משוחרר ועולה אחרון) בין אם זו ישיבת פישוק או ישיבת משוכה (נשענים לאחור בזהירות למתיחה של הארבע ראשי). באתר שלי יש ככה בין לבין גם כמה תמונות של מתיחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו