מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפחתת אחוזי שומןELI01/08/2009
ערב טוב עינת,
רציתי לברר לגבי בעיה שאני מתעסק בה כבר כחצי שנה...
אני בן 20 וגובה 1.73
לפני כשלוש וחצי שנים שקלתי כ-120 ק"ג ובמהלך שנה ירדתי כ 45 ק"ג(דרך שומרי משקל)..כיום אני שומר על משקל תקין שנע בין ה-74-76 ק"ג..חשוב לציין,אני מקפיד ושומר על כל פרור שנכנס לי לגוף.
אני מתאמן בחד"כ 4 פעמים בשבוע הכוללים אימוני כוח ואירובי,לאחר אימון של 50דק' משקלות חופשיים אני הולך כ1.5 ק"מ ורץ 3 ק"מ ולהרפיה אני הולך במהירות ממש נמוכה כחצי קילומטר.
האומנם,לאחר כחצי שנה של אימונים מפרכים התפתחתי מבחינת הפלג גוף עליון ואף בכוח בצורה משמעותית ,אבל יש לי בעיה עם השומן או העודף עור (לא יודע איך לכנות אותו) שצבור לי בבטן,למרות כל הפעילות האירובית וההתפתחות מבחינת המסה אין כל שינוי בבטן.העור עדיין נפול ורואים שהייתה לי ירידה דרסתית במשקל..חשבתי לעשות ההמסת שומן אבל אני מפחד מכל המכונים למיניהם שרוצים את טובתם הכספית ולא אכפת להם כלל מהבריאות..
אשמח מאוד אם תוכלי לייעץ לי בנוגע לבעיה.
בתודה מראש,
אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ענת :)
ענת פלדמן02/08/2009הי אלי. ראשית כל הכבוד על הירידה במשקל, כמו גם על שמירה על אורח חיים בריא. זה לא מובן מאליו, אתה לוקח אחריות על הבריאות שלך, על הגוף שלך וזה נפלא. השראה לרבים רבים.
התופעה שאת מתאר אכן מאפיינת כאלו שירדו הרבה מאד במשקל, ובין אם עשו במהלך ההרזיה פעילות אנאירובית ובוודאי אם לא - נשארים עם עודפי עור. אכן אין לדעת אם יש שם עוד אחוזי שומן או שזה עור רפוי - בלתי אפשרי להעריך דרך הפורום, אתה יודע. בכל מקרה ניתוח הוא אופציה, אם כי אופציה אחרונה ברשימה. השילוב של מה שאתה עושה עכשיו: תזונה נכונה ופעילות גופנית שכוללת תרגילי כוח לכל הגוף וגם לאזור הבטן - זו הדרך ליצור אט אט שיפור במצב. כדאי אולי בהמשך להתייעץ עם פלסטיקאי. - לא לשם שאיבת שומן חלילה (אני נגד) אבל אם מבחינה קוסמטית עודפי העור מפריעים לך - הפרוצדורה פשוטה יחסית והיא אפשרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור אחד
אמא של נדב03/08/2009שעבר בדיוק את מה שאתה עברת, אני יכול להגיד ששאיבת שומן זו לא מילה גסה. ברור שעדיף לנסות קודם את כל הדרכים המקובלות, הטבעיות והבריאות לפני שאתה שם את גופך על שולחן הניתוחים. אני יכול להעיד על עצמי שאני פחדן גדול בכל הנוגע לבתי חולים בכלל (אפילו בדיקות דם אני שונא) אבל אחרי באמת אימונים רבים, תזונה מאוזנת ובריאה ומשקל כמעט מושלם, לא הצלחתי להפטר מצמיג של 3 קילו מיותרים. אז ביררתי איפה מה מי מו ועשיתי את זה. נשארה לי צלקת מאד קטנה והניתוח עבר בשלום (חוץ מזה שכמעט התעלפתי לפני). ד"ר סילפן היה ממש תותח (והצליח לא לצחוק על הסיסיות שלי בכל הנוגע לבתי חולים) ובכלל כל הצוות של כללית אסתטיקה בנס ציונה השקיעו בי כאילו אני מינימום ראש העיר או משהו. אז לדעתי אין הרבה מה להתלבט, זה ניתוח ממש נפוץ ולמרות הסכנות שקיימות בכל ניתוח, לי זה מאד עזר להגיע למראה הגוף שתמיד רציתי. עכשיו, שנה אחרי, אני ממשיך להקפיד על אימונים ותזונה כדי לשמור על כל העסק. בכל זאת, זו השקעה כספית לא ממש קטנה ןוחבל להרוס או להצטרך לעשות שוב (מה שאני לא מתכנן, כי הספיק לי,תודה).
שיהיה בהצלחה אם תחליט לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)