שאלה לגבי שיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שיבולת שועל
    שאלה
    02/08/2009

שלום רציתי לשאול שאלה..

בדרך כלל אני אוכל בבוקר שיבולת שועל
    (קוואקר) עכשיו השיבולת שועל שאני קונה היא נראת כמו גרעינים גדולים כאלה שמים אותם עם מים חמים וחלב ונהייה דייסה...

אבל לפני כמה ימים המאמן כושר שלי אמר שיש סוג של שיבולת שועל ששמים אותה רבע שעה בכוס חלב ולמקרר וזה סופח את החלב ומנפתח וניתן לאכול....

עכשיו אם יש דבר כזה לעשות שיבות שועל בלי לבשל אותה זה נהדר....
    ואם יש אז איך אני ידע מה לקנות יש מלא סוגים ומגוונים אני מחפש בכל מקום ואני לא יודע איזה מהם לבחור אשמח לתשובה במהרה...

שבוע טוב ותודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שיבולת שועל

הוספת תגובה

• להסתכל

ענת פלדמן
    02/08/2009

על האותיות הקטנות לגבי הרכבים תזונתיים, זו גם שאלה של טעם, מן הסתם, אז כדאי להתנסות אישית. . אני לא ממש אוכלת את זה, מודה כך שאין לי המלצה מפורשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

שאלה
    03/08/2009

אבל זה נכון למי שרוצה לעלות מסה לארוחת בוקר טוב לאכול שיבולת שועל כי זה פחממות איטייים אז את ממליצה על זה בלי קשר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וודאי. למה לא. בתאבון :)

ענת פלדמן
    03/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו