מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ קטןאיציק03/08/2009
בוקר טוב
כאמור אני מתאמן 3 פעמים בריכה 35-40 דק מהירות בנונית + וגם ספרינטים
ו 3 פעמים חדר כושר ABC
הבעיה היא שאני לא מצליח לחטב או לנפח את החזה למרות שאני כבר מתאמן חצי שנה לפחות
יש אומרים שהשחייה פוגעת בגדילה של השריר ועדיף לעבור לריצה
הבעיה החשובה היא שאני פשוט מכור רצח לבריכה ולא יוכל לוותר עליה ביחוד בימים של אליפות העולם בשחייה שבכלל מגרה אותי בטרוף
אני תקוע באותו משקל 69 +- כבר חודשיים וגם מאוד קשה להוריד את הבטן הקטנה
אז ככה שאני תקוע בלי להגדיל את החזה ובלי להוריד את הבטן הקטנה
אז מה המלצתכם ??
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם
ענת פלדמן03/08/2009אני במקומך לא הייתי מוותרת על הבריכה. לגבי שרירי חז: כמו שאתה יודע הגטיקה משמעותית. יחד עם זאת כשאתה ממשיך עם פיתוח חזה בחד"כ השחייה לא אמורה להפריע. עדין אין שיפור בבטן? אתה בטוח? מודד היקפים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שאני מצטמק אז כנראה
איציק03/08/2009שההקפים יורדים אבל מה יהיה עם מרכז הבטן עד כמה אני יוכל להצטמק עד שהבטן הקטנה תיהיה שטוחה
מה קורה במצב שלי עכשיו אם אני עובר למסה ומאזן קלורי חיובי - זה אומר שהבטן תגדל ???
למרות שהאוכל יהיה אוכל בריא ומזין ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו, :))
ענת פלדמן03/08/2009אז הנה, יש שינוי לטובה ! ו... לא, ממש לא בהכרח שתגדל הבטן. הרעיון הוא להעלות במסת השריר ולא להעלות במסת השומן. כך שאם אתה מכוון למזון בריא (כרגיל) עם מאזן קלורי של 200-300 קלוריות נוספות ליום, עם "פיין טיונינג" כל שבוע או כל כמה שבועות לגבי מצבך - אתה שומר יופי על אחוז שומן נמוך ונהנה מעלייה במסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניפוח חזה
עופר קיס03/08/2009יתכן והיד האחורית שלך עייפה מהשחיה ולכן לחיצות חזה לא יתקדמו. נסה את שיטת ההתשה המוקדמת
בצע חימום ולאחריו סט חימום לפרפר חזה אופקי. לאחר מכן נוח 40 ש' ובצע פרפר חזה כבד 6-8 RM ומיד לאחריו לחיצה אופקית עם משקל שיגרום לך להיכשל בין 6-8. נוח 2-3 דקות ובצע שוב ולאחר מכן עוד סט כזה או הפסק לפי ההרגשה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)