שעון דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעון דופק
    אלון
    04/08/2009

ענת שלום הייתי רוצה שתמליצי לי על שעון דופק של polar ואם יש לך מושג כמה זה עולה בדיוטי פרי ובאיזה חנות שם ניתן למצוא את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעון דופק

הוספת תגובה

• שעון דופק

שי אלנקרי
    04/08/2009

קודם כל שעון דופק קונים בהתאם למטרה ולצרכים שלך. אם זה רק בשביל למדוד את הדופק בלי יותר מידי שכלולים אפשר להסתפק בדגמי ה-F הפשוטים ולא להשקיע הרבה כסף.
    לגבי הדיוטי פרי, למיטב ידיעתי לא ראיתי שמוכרים שם שעוני דופק אבל אם בכל זאת פספסתי אז רק בחנויות הספורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אמיר

ענת פלדמן
    04/08/2009

לי יש את ה F6 שהוא מצויין. (זה הדגם היחיד שהיה בזמנו בוורוד:)) אם כי גם פונקציונלית הוא מעולה: דופק, קלוריות, סטופר, טווחי דופק, יומן פעילות, אחלה). למי שמתאמן בחד"כ ולא רוצה להיות מושפע מהשעונים של הסובב - אני בעד ה F11 - גם אותו יש לי (הפעם בצבע אחר :)) והוא פשוט מעולה. ה F6 עולה בחו"ל 110 דולר וה F11 עולה 160. לדעתי לא כדאי לקנות בדיוטי פרי (אם אכן בכלל יש שם) אלא בארה"ב (אם לשם אתה נוס) או דרך הרשת. אם יש לך מכרים בארה"C אז לשלם ברשת ולשלוח אליהם. מקסימום לקנות בארץ - לא נראה לי שזה כבר כזה משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו