מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעון דופקאלון04/08/2009
ענת שלום הייתי רוצה שתמליצי לי על שעון דופק של polar ואם יש לך מושג כמה זה עולה בדיוטי פרי ובאיזה חנות שם ניתן למצוא את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעון דופק
שי אלנקרי04/08/2009קודם כל שעון דופק קונים בהתאם למטרה ולצרכים שלך. אם זה רק בשביל למדוד את הדופק בלי יותר מידי שכלולים אפשר להסתפק בדגמי ה-F הפשוטים ולא להשקיע הרבה כסף.
לגבי הדיוטי פרי, למיטב ידיעתי לא ראיתי שמוכרים שם שעוני דופק אבל אם בכל זאת פספסתי אז רק בחנויות הספורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אמיר
ענת פלדמן04/08/2009לי יש את ה F6 שהוא מצויין. (זה הדגם היחיד שהיה בזמנו בוורוד:)) אם כי גם פונקציונלית הוא מעולה: דופק, קלוריות, סטופר, טווחי דופק, יומן פעילות, אחלה). למי שמתאמן בחד"כ ולא רוצה להיות מושפע מהשעונים של הסובב - אני בעד ה F11 - גם אותו יש לי (הפעם בצבע אחר :)) והוא פשוט מעולה. ה F6 עולה בחו"ל 110 דולר וה F11 עולה 160. לדעתי לא כדאי לקנות בדיוטי פרי (אם אכן בכלל יש שם) אלא בארה"ב (אם לשם אתה נוס) או דרך הרשת. אם יש לך מכרים בארה"C אז לשלם ברשת ולשלוח אליהם. מקסימום לקנות בארץ - לא נראה לי שזה כבר כזה משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)