מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור בעייתי עם רשת הולמס פלייסגיל07/08/2009
לאחרונה נשרמתי למכון כושר בהומלס פלייס ראשון לציון ונתקלתי במספר דברים שלדעתי לא צריכים להיות בחדר כושר שמשתמש בשם הולמס פלייס ראשית מסתבר כי זה הינו הולמס פלייס רגיל אלה אנר'גי, כנראה קיטלוג פנימי של הרשת לרמות של הסניפים שלה, דבר אשר לא מצוין ברישום על ידי הנציג או מתחת לשם הרשת כאשר אתה נכנס למקום (בקיצור לדעתי מתרחשת הטעיית צרכן) בנוסף כאשר התלוננתי על ניקיון לוקה בחסר בחדר הכושר כגון מכשירים מלוכלכים משימוש וחוסר תחזוקה , זיעה של אנשים על מכשירים דברים אשר לא ניקו במהלך היום, ליכלוכים שחורים על הרצפה, חדר רחצה מלוכלך ולא מתוחזקף, תשובת הנציגה ביום א' הייתה: "תבוא תגיד" (כלומר זה לא בשגרה לנקות אלה צריך להגיד) ביום ב': תגובת נציגה אחרת: במקום היתה "כי לא ייתכן שהם ינקו את המכשירים במהלך היום אולי בצהריים.... ביקשתי ממנהל המקום לחזור אלי, האמת שהוא לא חזר אליי עד היום (כבר שבוע לאחר הפניה) וכשראיתי אותו בחדר הכושר אמר לי: "שקיבל את הפניה ואני יכול לבטל את המנוי אם אני רוצה ואולי אני סטרילי וזה חדר כושר של 3500 איש ואין מה לעשות ואני מחפש בקטנות"
בכל מקרה רציתי להעלות את הבעיה הזאת בפורום הזה אולי מישהו מהרשת קורא את הפורום ואם לא אז לפני שאתם הולכים לרשת הזאת תסתכלו טוב טוב טוב אם נקי, כי מסתבר שהסניפים שמשתמשים בשם הרשת לא מצדיקים את היוקרתיות שכביכול היא משדרת ואולי זה לא המקום ללכת אליו שכן זה לא בריא ולא נעים...
להחלטתי ועוד שני מנויים כנראה שאם לא נקבל תגובה הולמת מהרשת עצמה נבטל את המנוי ונתבע אותם על הטעיית צרכנים בהקשר לתת הרשת ללא ציון בעת ההרשמה..
האם נתקלתם בתופעה זאת גם ברשת ? האם זה רק נראה לי או ששירות הלקוחות בארץ הגיע לתת רמה חדשה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני מנוי שם
משה07/08/2009האמת שמה שכתבת נכון, אני ספציפית לא מתקלח שם אבל יצא לי פעם להכנס למקלחות והם נראות יותר גרוע מהמקלחות בטירונות
בנושא המכשירים המלוכלכים, גם אני נתקלתי לא פעם בהליכונים שנראו כאילו מישהו התפוצץ עליהם,דבר גרם לי לעבור להליכון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש חוויה לא טובה איתם
תמר10/08/2009אני מנויה שם כבר שנה ואברח משם לרשת אחרת ברגע שיגמר המנוי שלי (עוד שנה) . הם מתנהגים כמו מונופול . כשהגעתי לשם רכשתי 12 אימונים עם מדריך אישי , ובחרתי מדריך מסוים שמאוד אהבתי את דרך העבודה שלו . אחרי 4 אימונים הוא הודיע לי שהוא עוזב את חדר הכושר. לא רציתי להמשיך להתאמן עם מדריך אחר אך הם סרבו בכל תוקף להחזיר לי כסף . מנהל חדר הכושר התייחס אלי בצורה מחפירה . בנוסף , קניתי שם פעם אוזניות ב 60 ש"ח , שילמתי בשטר של 100 ולא היה להם עודף להחזיר . הם ביקשו להחזיר מחר וככה משכו אותי מיום ליום ובסוף טענו שאין שום תיעוד לכך שקניתי או שילמתי . הם עדיין חייבים לי 40 ש"ח . מעבר לכך , באמת מקום מלוכלך , החיבורים לאוזניות במכשירי האירובי באופן תמידי לא תקינים, המכשירים והמזרונים מלוכלכים , השירותים והמקלחות מגעילים (אני לא מתקלחת שם)
אותי הם איבדו כלקוחה ואלמלא חתמתי על חוזה כובל הייתי יוצאת משם מזמן .
אני מצטרפת לכל קבוצת צרכנים שיוצאת נגדם . עדכנו אותי איפה ומתי
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור בעייתי עם רשת הולמס פלייס
שי אלנקרי10/08/2009שלום גיל,
כפי שזה נשמע, רמת הניקיון שם לא מי יודע...יש חדרי כושר שמקפידים על כך קצת יותר ויש כאלה שקצת פחות. אכן, כל נושא הניקיון הוא דבר חשוב מאוד בחדרי כושר ובכלל ועל כך אין ויכוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)