שאלה לגבי פירוק שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פירוק שרירים
    רוקי
    08/08/2009

שלום
    אני בן 23, יש לי שאלה
    אם אני מאמן שריר מסוים הרבה, מה שנקרא אולי אמון יתר... או אימון של סיבולת, הרבה סטים, והרבה חזרות עם משקל קל, האם זה מקטין את השריר?

אני כן מעוניין בהקטנת שריר...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פירוק שרירים

הוספת תגובה

• רוקי

ענת פלדמן
    08/08/2009

כשעובדים על השריר מתרחש תהליך קטבולי. גם כשמורידים במשקל אנחנו מאבדים מסת שריר. אני לא הייתי ממליצה לך "להקטין" ולפרק את השריר כיון שזה פוגע בבריאות. לשרירים יש תפקיד של ממש בגוף שלנו, מעבר לעניין הקוסמטי שכן או לא מוצא חן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוקי
    08/08/2009

אני שמח שזה כך, אני לא אעשה אימון יתר שלא אפגע בשריר, אבל אעשה את האירובי שלי על השריר שאני מעוניין להקטין, מקווה שזה יעבוד .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חושבת שהבנתי

ענת פלדמן
    08/08/2009

מה זאת אומרת "אירובי על השריר"? עבודה על השריר שלך משמרת את המסה שלו ומחזקת אותו - וזה טוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה עניין של פרופורציות

רוקי
    09/08/2009

אני באמת מעוניין להקטין שריר... ולא לשמר את המסה שלו... אין דרך לעשות את זה? ובאותו זמן, להגדיל שרירים אחרים?
    השרירים שאני רוצה להקטין, הם השרירים של החלק התחתון של הגוף שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין

ענת פלדמן
    09/08/2009

אין דברים כאלו. אנחנו לא רובוט שאפשר לפרק להחליף לשנות נקודתית. תראה, בעיקרון אם חס וחלילה היית מגובס בחלק התחתון במשך כמה חודשים והיו מורידים את הגבס הרגליים אכן היו "מתכווצות:. אבל זה לא בריא וזה לא נכון לאבד כך מסת שריר, מכל הבחינות. קבל את עצמך כמו שאתה, כוון לעבודה מאוזנת ופרופורציונלית. יכול להיות שאימון והכוונה אישית חשובים לעניין זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל

רוקי
    09/08/2009

טוב, אז אני אעבוד על הגדלת החלק העליון, זה נותן לי עוד מוטיבציה לאימון...

אני יודע שזה קל להוריד שרירים בכללי, אם אני לא מתאמן ואוכל פחות.. חשבתי שסוג אימונים מסוים, או למשל לא לאמן חלק מסוים ואימון השאר בלי אכילת הרבה חלבונים, תגרום לפירוק השרירים שלא עובדים לטובת העובדים או משהו....

בכל אופן, אם זה לא עובד כך, תודה לך, כמו שאמרתי אני אגדיל את כל השרירים, ואם ארצה להקטין, אני אקטין את הכל על ידי אכילת פחות חלבונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו