הוספת ריצה לאימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת ריצה לאימונים
    איציק
    09/08/2009

כרגע אני מתאמן 6 פעמים בשבוע בבוקר 3 פעמים שחייה ו 3 חדר כושר
    האם זה לא יהיה מוגזם להוסיף 2 אימוני ריצה (30 דק ) ???

לפי ההערכה מה כמות הקלוריות שאני מוציא ביום ????

אימון שחייה = כ 40 דק'
    אימון משקולות כ 50 דק'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת ריצה לאימונים

הוספת תגובה

• יכול להיות

ענת פלדמן
    09/08/2009

שכן, (כבר קצת מכירה אותך:)) הייתי מתחילה בקטן - פעם אחת בשבוע, בשביל לבחון איך הגוף שלך מקבל את זה. יכול להיות שזה יספיק, יכול להיות שגם זה יהיה טו מאצ'. קשה לי להעריך, יש מחשבונים לצורך זה בדיוק, אם כי גם שם ההערכה היא גסה בלבד. מחשבון BMR יתן הוצאה קלורית במנוחה, מחשבון הוצאה קלורית במאמצים שונים יוסיפו את מספר הקלוריות שאתה מבקש למצוא. כאן ב BEOK - אתה מכניס נתונים של גובה, גיל משקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום מנוחה)

איציק
    09/08/2009

אז מתי כדאי להוסיף את אימון הריצה
    ביום שעשיתי משקולות בבוקר ואז בערב לרוץ ?? ( אבל למחרת בבוקר יש אימון שחייה )

או שביום המנוחה (בדרך כלל יום א זה יום המנוחה שאני לא עושה כולם )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף

ענת פלדמן
    09/08/2009

לשמור על יום המנוחה.
    אתה יכול לרוץ לפני אימון המשקולות. גם בערב של לפני השחייה, זכור שזו חצי שעה של ריצה קלה, אתה אוכל נח אחריה וישן טוב בלילה. ושוב - ניסוי וטעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו