אליפטיקל לנמוכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אליפטיקל לנמוכים
    שלי
    10/08/2009

שלום,
    עד היום אני משתמשת בסטפר והליכון בבית. שניהם התקלקלו לי (אחרי הרבה שנים של שימוש). חשבתי אולי הפעם לקנות אליפטיקל (הסטפר באמת לא ידידותי לגב(יש לי בלט בדיסק) וברכיים שלי) אבל מאוד מתלבתת בגלל הגובה שלי (רק 155). כשנסיתי כמה בחנות, חוץ ממכשיר אחד שהיה יותר קצר הרגשתי שאני עומדת ממש לא נכון כדי להגיה לידיות - הרגשתי שאני עמודת בזוית קדימה במקום ישר. האם אליפטיקל לא מתאים לגובה שלי? האם אני יכולה לעשות נזק לגב אם אני לא עומדת ישר? האם אתם מכירים את הסטפר אליפטי והאם הוא יכול להאתים לי יותר בגלל שאין ידיות? מאוד חשוב לי מכשיר בבית כי אני בבית עם קטנים ואין לי איך להגיע לחדר כושר.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אליפטיקל לנמוכים

הוספת תגובה

• אפשר

ענת פלדמן
    10/08/2009

להתאמן עם האליפטיקל גם אם מחזיקים נמוך בידיות. אכן רצוי מאד שיהיה לך נוח כשאת עובדת ואם הידיים נמתחות למעלה ואת עושה הקשתה בגב זה לא לעניין. יכול להיות שאם את לא אוחזת או אוחזת נמוך - גם אז זה לא נוח לך ואז אולי כדאי לוותר וללכת על כוון אחר (תרתי משמע). כמכשיר כושר ביתי בגדול אני בעד מסלול הריצה - בסופו של דבר תמיד חוזרים אליו. אם היה לך כזה בעבר, השתמשת והיה לך טוב -אולי לא כדאי להחליף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו