שאלה לגבי תפריט וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תפריט וספורט
    מיה
    15/08/2009

היי,
    אני בת 30. מעוניינת להוריד מהמשקל 15 קילו. אני אחרי הרבה דיאטות, ירידות, עליות, כך שהגוף שלי עבר דיי הרבה בעניין ובכל פעם לאחרונה, כשכן עשיתי דיאטה, הירידה שלי במשקל היתה מאד מאד איטית. קילו בחודש בערך (ומבלי לעשות ספורט).

התחלתי לעשות ספורט. אני כבר שבועיים מתאמנת בחדר כושר: 5 פעמים בשבוע, כשבכל פעם שעה אירובי (קרוסטריינינג) ועוד 10-15 דק' מכשירים.

איך התפריט הבא (בהתחשב בספורט שאני עושה וברצון להוריד במשקל):
    א.בוקר: 2 פרוסות לחם קל+כף גבינה.
    א.ביניים: פרי
    א. צהריים: 150 גר חזה עוף מוקפץ+ירקות מבושלים? (אגב - במידה ואני לא מעוניינת לאכול כל יום בשר, מה יכול במקרה הזה להחליף את העוף?)
    א.ביניים: פרי
    א. ערב: 2 פרוסות לחם קל, ביצה, 2 כפות גבינה וסלט ירקות.

תודה, מיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי תפריט וספורט

הוספת תגובה

• את

ענת פלדמן
    15/08/2009

במודעות שיא, כבר עברת, כבר חוית ואת יודעת בדיוק מה צריך לעשות. יופי ! התפריט שלך מצויין, כמה דברים:
    1. אכן במקום העוף אפשר דג או קינואה, או שילוב של דגן וקטניה שנותן חלבון מלא (אורז מלא עם גרגרי חומוס למשל, תירס עם אפונה למשל...), גם סלט גדול עם אגוזי מלך טונה וביצה יכול להתאים.
    2. בוסט למטבוליזם, ובכלל עוזר פסיכולוגית: מנת כיף של פעם בשבוע (עוגה, חצי חפיסת שוקולד או מנת פלאפל)
    3. גווני היכן שניתן. בפירות, בארוחות עצמן, תחגגי עם האוכל, עם הבריאות.
    אני בעד - בנוסף לכל התהליך הנכון שאת עושה - טיפול משלים. תכנות תת ההכרה (NLP ) "לראות" את עצמך רזה, להרגיש רזה, לחשוב רזה על מנת לשמור על המשקל האידיאלי שלך, לתמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו