היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    מתאמן
    15/08/2009

אז ככה.אני ספורטאי ומלפני שלשושה חודשים התחלתי להעמיס יותר מדי על הגוף שלי וכתוצאה מכך לפני חודש ויומיים בדיוק התחיל לי רגישות בשוק וקצת כאבים,מיד הפסקתי את המנוחה לשבועיים,לאחר שבועים שרצתי הרגשתי כאבי לוואי ברגליים שהולכים ובאים שעם הזמן נעלמו במהלך הריצה(עשיתי ריצה קלה),ניגשתי לאורטופד שבדק אותי על ידי מישוש הרגליים,העצמות,הברכיים,כפותה רגליים בקיצור הכל ואמר שזה כתוצאה ממעמס יתר חולשה בעצמות או משהו כזה נראה לי והמליץ לי גם שדרסים יהיו לי טובים,עם זאת הוא נתן לי וולטרן למרוח כל יום שלוש פעמים ונורופן לקחת פעם ביום במשך שבועיים ואמר לחזור לאימוני ריצה אחרי שבועים.
    טיפלתי יום יום עם וולטרן ונורופן כמו שאמר ועשיתי אימוני שחייה_2-3 בשבוע) והיום לאחר שבועיים ויומיים בדיוק מאז הביקור אצל הרופא הלכתי לעשות ריצה בים(עם מדרסים ביו מכנים מותאמים שקניתי ) ועשיתי ריצה ממש בינונית מינוס אפילו ממש קלה עם חימום טוב והמון מתיחות כמו שצריך אבל בריצה הרגשתי מן חולשה בברך השמאלית ממש חולשה קטנה,אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה בכלל כאב.סייימתי את הריצה עם מתיחות והכל ואחרי ישיבה ממושכת באוטו שהתחלתי ללכת שוב הרגשתי את אותה חולשה בברך שמאל ואחרי זמן מה גם טיפה בברך ימין.
    האם יכול להיות שזה פשוט בגלל אחרי חודש שלא הלכתי או רצתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    15/08/2009

יכול להיות שזה בגלל שלא התאמנת חודש. מה עושים?
    1. עבוד להליכה, עזוב את הריצה.
    2. עבוד במקביל על חיזוק שרירי הירך בעבודה אנאירובית
    3. עם הזמן במקום הליכות עשה אינטרוולים קלים (שילוב עם ריצה קלה ומעבר חזרה להליכה).
    4. השחייה מצויינת. למה לא להמשיך איתה?
    5. ממליצה, כמו תמיד, על שילוב של הרפואה המשלימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• /

מתאמן
    15/08/2009

תודה על התשובה.
    לגבי רפואה משלימה,אפשר יותר פרטים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ענת פלדמן
    15/08/2009

אני מטפלת בשיטות תת הכרתיות - בתור מאמינה גדולה בכל נושא ה"גופנפש", חשיבה ותודעה שמשפיעה על הפיזיולוגיה שלנו. NLP, דמיון מודרך, (בשילוב עם אימון אישי - גם כושר, גם תזונה).
    גם לרפואה הסינית יש מה להציע - דיקור, שיכול בהחלט לעשות שינוי לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• //

מתאמן
    15/08/2009

הבנתי,ותגידי אם אני אמשיך להשתמשך בוולטרן זה יהיה טוב?או כל משחה אחרת יש משהו שאת ממליצה?
    אני פשוט עושה דיי הרבה ספורט שכולל אימוני ריצה ושחייה,ובינהם אימוני כוח לרגליים בעיקר ופה ושם רכיבה.
    אם יש משחה ספציפית שאת ממליצה עליה שתעזור להתאוששות השרירים אשמח לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הממ

ענת פלדמן
    15/08/2009

אני די נגד "התמכרות" למשחות, כדורים . התלות הזו מיותרת ואם אפשר בלי - אז עדיף. נקודתית אם המשחה עושה לך טוב אז בסדר. אבל אם זה לכל החיים - מיותר מיותר. עומס יתר, כמו כל דבר קיצוני, איננו מומלץ. עדיף פחות ספורט - ובלי משחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו איזו תשובה מהירה!!!!

יסמין
    15/08/2009

קודם כל תודה רבה!!!
    סורי על החפירה אבל אם אני ארים משקולות יום כן יום לא,אפילו של קילו, מתי אני אמורה לראות שינוי בצורה של הידיים?בעיקר למעלה..
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

ענת פלדמן
    16/08/2009

זה מאד אשי ואין לדעת. שוב, תלוי גם בתזונה. אני מניחה שכמה שבועות ספורים. עדכני אותנו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין

שי אלנקרי
    16/08/2009

סביר להניח שמקילו אחד לא בדיוק תראי תוצאות. חשוב לזכור באימון כוח שמטתו לחזקת את השרירים ולחטבם יש ליצור עומסים מתאימים הגורמים לגירוי מספק. זאת תצטרכי לעשות עם משקל כבד יותר (לפי הרמה שלך) זנ יכול להיות 1 ק"ג-2 ק"ג וכו'
    שוב, כמו שענת אמרה, זה מאוד תלוי ומשתנה מאדם לאדם. תוכלי לראות באתר שלי מספר כתבות המסבירות על כך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו