מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצוב זרועותיסמין15/08/2009
שלום רב!!
אני שוקת 55 על 1.62 ואני סה"כ מרוצה מהגוף שלי חוץ מהזרועות.שם כנראה יש לי מצבור שומן גדול ביחס לגוף..הן מגושמות ומדושנות והייתי רוצה שיהיו יותר נשיות ועדינות.
אז השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אתחיל להרים משקולות של חצי קילו? האם זה יחמיא לידיים?
כי אמרו לי שאם מחזקים את השריר על השומן ולא שורפים את השומן קודם אז המקום נראה יותר עבה..האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יסמין
ענת פלדמן15/08/2009שימור וחיזוק מסת השריר בזרועות כמו בכל מקום בגוף היא נכונה לבריאות שלך - לפני הכל. כשאת מרימה משקל נמוך יחסית כמו חצי קילו (זה ממש מעט, לא יתאים לאורך זמן, עם הזמן תעלי מעט במשקל) את משמרת את מסת השריר ולא "מנפחת" אותו. במקביל - שמירה על תזונה נכונה ונבונה ובשילוב עם פעילות אירובית (ללא קשר להרזייה( תורמת להפחתה של אחוז השומן הכללי בגוף וגם בזרועות. כדאי להתחיל אולי עם שכיבות סמיכה דווקא. עבודה מול משקל הגוף שלך. עשי עשר כאלו (אם זה קל לך אז אפילו יותר) יום כן יום לא. חימום דינאמי לפני ומתיחות אחרי - ותראי אם מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)