עיצוב זרועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצוב זרועות
    יסמין
    15/08/2009

שלום רב!!
    אני שוקת 55 על 1.62 ואני סה"כ מרוצה מהגוף שלי חוץ מהזרועות.שם כנראה יש לי מצבור שומן גדול ביחס לגוף..הן מגושמות ומדושנות והייתי רוצה שיהיו יותר נשיות ועדינות.
    אז השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אתחיל להרים משקולות של חצי קילו? האם זה יחמיא לידיים?
    כי אמרו לי שאם מחזקים את השריר על השומן ולא שורפים את השומן קודם אז המקום נראה יותר עבה..האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב זרועות

הוספת תגובה

• הי יסמין

ענת פלדמן
    15/08/2009

שימור וחיזוק מסת השריר בזרועות כמו בכל מקום בגוף היא נכונה לבריאות שלך - לפני הכל. כשאת מרימה משקל נמוך יחסית כמו חצי קילו (זה ממש מעט, לא יתאים לאורך זמן, עם הזמן תעלי מעט במשקל) את משמרת את מסת השריר ולא "מנפחת" אותו. במקביל - שמירה על תזונה נכונה ונבונה ובשילוב עם פעילות אירובית (ללא קשר להרזייה( תורמת להפחתה של אחוז השומן הכללי בגוף וגם בזרועות. כדאי להתחיל אולי עם שכיבות סמיכה דווקא. עבודה מול משקל הגוף שלך. עשי עשר כאלו (אם זה קל לך אז אפילו יותר) יום כן יום לא. חימום דינאמי לפני ומתיחות אחרי - ותראי אם מתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו