מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל הדרכה לשמירה על כושריאיר16/08/2009
אחרי הרבה זמן, שאיני עושה פעילות ספורטיבית כלשהי, התחלתי ללכת בזמן האחרון לאתר ספורט שנותן לי את השירותים הבאים:
* חדר כושר
* בריכה
* כדור-סל
* סאונה וג'קוזי
בשלב זה אני מתכוון ללכת פעם בשבוע (אלא אם-כן תתנפלי עלי, ותאמרי שזה לא שווה שום דבר...).
אשמח לקבל הדרכה איך לנצל את השירותים הנ"ל בכדי לשפר את הכושר והבריאות שלי.
למשל, מה קודם למה, וכמה זמן כל דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של כל אחד מהדברים
שי אלנקרי16/08/2009שלום יאיר,
ראשית חשוב להבין את המטרה, שמירה על כושר? השאלה אם היה בכלל....אם לא עסקת בפעילות גופנית לפני כן אז על מה תשמור? אני מניח שאתה מתכוון לשפר את הכושר הגופני ולכן תצטרך להוסיף עוד יום או יומיים של פעילות גופנית. הדרך הטובה לעשות זאת היא ע"י שילוב של האפשרויות המוצעות. תוכל לשלב פעמיים בשבוע חדר כושר ופעם נוספת בריכה או תוכל לשחות פעמיים בשבוע בשילוב של אימונים בחדר כושר. אני ממליץ לך להיעזר במדריך כושר של המועדון בכדי שהוא יוכל לאבחן ולהתאים לך תוכנית אימון לפי הצרכים והיכולות האישיות. אני מאמין שהמדריך גם יוכל לייעץ לך באשר לסוג הפעילות.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)