אשמח לקבל הדרכה לשמירה על כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל הדרכה לשמירה על כושר
    יאיר
    16/08/2009

אחרי הרבה זמן, שאיני עושה פעילות ספורטיבית כלשהי, התחלתי ללכת בזמן האחרון לאתר ספורט שנותן לי את השירותים הבאים:

* חדר כושר
    * בריכה
    * כדור-סל
    * סאונה וג'קוזי

בשלב זה אני מתכוון ללכת פעם בשבוע (אלא אם-כן תתנפלי עלי, ותאמרי שזה לא שווה שום דבר...).
    אשמח לקבל הדרכה איך לנצל את השירותים הנ"ל בכדי לשפר את הכושר והבריאות שלי.
    למשל, מה קודם למה, וכמה זמן כל דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב של כל אחד מהדברים

שי אלנקרי
    16/08/2009

שלום יאיר,
    ראשית חשוב להבין את המטרה, שמירה על כושר? השאלה אם היה בכלל....אם לא עסקת בפעילות גופנית לפני כן אז על מה תשמור? אני מניח שאתה מתכוון לשפר את הכושר הגופני ולכן תצטרך להוסיף עוד יום או יומיים של פעילות גופנית. הדרך הטובה לעשות זאת היא ע"י שילוב של האפשרויות המוצעות. תוכל לשלב פעמיים בשבוע חדר כושר ופעם נוספת בריכה או תוכל לשחות פעמיים בשבוע בשילוב של אימונים בחדר כושר. אני ממליץ לך להיעזר במדריך כושר של המועדון בכדי שהוא יוכל לאבחן ולהתאים לך תוכנית אימון לפי הצרכים והיכולות האישיות. אני מאמין שהמדריך גם יוכל לייעץ לך באשר לסוג הפעילות.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו