שומן חזה - שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומן חזה - שרירים
    111
    19/08/2009

שלום אני גבר כבן 20

ברצוני לדעת איך אני יכול להפוך שומן בחזה לשרירים?
    איזה תרגילים אני יכול לעשות (בבית) ומה אני צריך לאכול בשביל לשרוף בכמה שפחות זמן יותר שומן בחזה ולהפוך אותו לשריר.. ?

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומן חזה - שרירים

הוספת תגובה

• שומן בחזה

שי אלנקרי
    20/08/2009

לצערנו לא ניתן לשרוף שומן נקודתית. לא תוכל להסיר רק את רקמת השומן בחזה ולהפוך אותה לשריר- זה פשוט בלתי אפשרי. רקמת השומן ורמת השריר הן שני רקמות שונות. בדרך כלל הצטברות שומן באזור מסויים זה מבנה גנטי שאיתו קשה להילחם. ההמלצות שלי אליך הן:
    יש אפשרות שתתאמן בבית ואז תצטרך להביא ציוד נוסף (משקולות וגומיות) תרגילים לחזה שאפשר לבצע בבית : שכיבות סמיכה (פושאפס) אפשר עם ידיים רחבות או צרות. האפשרות השניה בשביל שתקבל הדרכה היא ללכת למועדון כושר ולקבל תוכנית אימון המפעילה את השרירים (כולל שרירי החזה) בשילוב של פעילות אירובית לשריפת קלוריות וכמובן גם שריפה של שומנים. יחד עם כל זה כדאי גם לקבל תוכנית תזונה אישית מדיאטנית כדי שתוכל להוריד את אחוזי השומן בגוף ולשמור על תזונה נכונה.שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו