מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה מהירה מידייעל20/08/2009
אני מנסה כבר חודש את הדיאטה המסיבית של בהמלצה של רופא וזה לגמרי עוזר לי...
אני אוכלת הרבה פחות במשך היום וגם ירדתי 6 קילו אבל הדיאטה נראת לי מהירה מידי..מישהו יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ענת פלדמן20/08/2009בת כמה את. משקל וגובה. ??
מתי התחלת את הדיאטה ??
האם את למודת דיאטות בעבר??
האם את עושה פעילות גופנית??
מה את אוכלת במשך היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטות כסאח
דוד24/08/2009בהנחה שאת לא סתם מנסה לדחוף פה פרסומת לקשקוש הזה , אם תעייני קצת בפורום המצוין הזה תראי שכל מי שמצליח לרזות ולשמור על זה לאורך זמן הם לא משתמשי דיאטות הפלא והכסאח למיניהן , שגם אם נניח לא גורמות לנזק בריאותי, וגם אם נניח שבאמת גורמות לך לרדת בשומן ולא סתם לאבד נוזלים, שאני מאד בספק, לא משנות בכלום את אורח החיים שלך וברע שתפסיקי ליטול את תרופת הפלא מובטח לך שתעלי הכל בחזרה בתופסת של עוד כמה קילוגרמים. אם את רוצה לרזות באמת זה דיאטה וכושר, עבודה קשה, אין קיצורי דרך.
אם את באמת זקוקה למשהו שיעזור לך *להתחיל* , רופא נורמלי היה ממליץ לך על תרופות רפואיות כמו רדוקטיל, ובטח לא על דברים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת כאסח לא עובדות
תמר24/08/2009הנה משהו חשוב שלמדתי ממאמן הכושר שלי :בואו ניקח לדוגמא אישה שרגילה לצרוך 2,000 קלוריות ביום ולשרוף 2,000 קלוריות ביום. הגוף שלה חי בתחושת רווחה , הוא מבזבז קלוריות בלי לחשוב יותר מידי . ואז יום בהיר אחד היא מורידה את כמות הקלוריות ל 900 קלוריות ביום . בתקופה הראשונה הגוף ממשיך "להשתמש" ב 2,000 קלוריות ביום למרות שהוא מקבל פחות . התוצאה היא ירידה במשקל. ולכן בשבוע הראשון של הדיאטה תמיד תמיד יורדים הרבה במשקל. אבל אז הגוף מבין שמשהו פה השתנה . הוא מקבל פחות קלוריות , מבחינתו , יש פה סימן למצוקה . הדבר הראשון שהגוף יעשה זה לעצור את הירידה במשקל. בשבוע השני בדרך כלל יורדים הרבה פחות מהשבוע הראשון או שלא יורדים בכלל . נכון ? אבל הקטע הבאמת קטלני הוא שהגוף החכם והנפלא שלנו לומד להתייעל . הגוף בעצם עושה שני דברים: קודם כל הוא מלמד את עצמו לחיות על 900 קלוריות ביום . דבר שני , הוא מתחיל להציק : הוא משדר תחושות רעב, חולשה, עייפות .
אז בסופו של דבר מתחילים להשבר . כמה אפשר עם הניג'וסים האלה של הגוף ? עם הרעב והתשישות ? אז האישה ההיא שדיברנו עליה , מתחילה לאכול . וחוזרת לתפריט של 2,000 קלוריות ביום .וכאן מגיע האבל הגדול ... קודם היה לה גוף ש"ביזבז" 2,000 קלוריות ביום . עכשיו יש לה גוף יעיל שעושה את אותם ביצועים , אבל על 900 קלוריות ביום .
ועוד לא הכנסתי לתמונה חסכים נפשיים שגורמים לה לאכול עכשיו את כל הגלידות שהיא לא אכלה קודם . אז אנחנו מדברים כבר על 3,000 קלוריות ביום ..
אם היא לא הייתה מרעיבה את עצמה , היא הייתה ממשיכה לקבל 2,000 ולשרוף 2,000 . אבל עכשיו היא צורכת 2,000 ומוציאה 900 .. והפער הזה של 1,100 קלוריות ביום הולך ישר לשומן ולקילוגרמים עודפים . והמשקל הזה עולה מהר מאוד .
לכן כל כך הרבה אנשים שעושים דיאטות כאסח , לתקופת זמן מוגדרת ומורידים 10 קילו בחודש , כמעט תמיד מחזירים אותם , בדרך כלל עם ריבית של 2-5 קילו נוספים .
אחרי שנים ב "ביזנס" , לדעתי הצנועה - הדרך היחידה לרדת במשקל היא לבצע שינוי מהותי ויסודי בדרך החיים שלנו . להתייעץ עם דיאטנית ולבנות תפריט שפוי שיגרום לגוף לאבד משקל בלי להכנס למצוקות והתייעלות . לעשות הרבה כושר . והכי חשוב , להבין שזה לא יקרה מהר . זה יקרה לאט אבל בטוח . והמשקל הזה לא יחזור יותר . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)