רציפות באימון כח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציפות באימון כח
    דוד
    23/08/2009

שלום למנהלי הפורום היקרים,

רציתי לדעת אם באימון משקולות חשוב לעבוד ברצף על אותם שרירים.
    כלומר, אם יש לי 3 תרגילים שונים לחזה ועוד 3 תרגילים שונים לשריר היד הדו ראשי,
    האם חשוב לעשות את 3 תרגילי החזה ברצף ורק אז לעבור לתרגילים שעובדים על היד, או שאפשר לעשות תרגיל חזה, תרגיל יד וכן הלאה וזה לא משנה.
    דוגמא נוספת, מכיוון שהעבודה על השרירים הגדולים כמו חזה עובדים בעצם גם על שרירי הידיים, אם נניח יש לי באימון תרגילים על החזה, על שריר היד הדו ראשי ועל הרגליים, האם חשוב לעשות קודם את תרגילי החזה, לאחר מכן את תרגילי שריר היד הדו ראשי ורק בסוף את תרגילי הרגליים, או שזה לא משנה ואפשר לעשות חזה, לאחר מכן רגליים ורק בסוף דו ראשי ? כך אני גם מרוויח מנוחה לשריר היד הדו ראשי אחרי תרגילי החזה ויהיה לי יותר כח לעשות את תרגילי הדו ראשי.
    לא הצלחתי למצוא מידע לגבי עניין רצף התרגילים ואשמח מאד לדעת מה הגישה הנכונה בעניין.
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציפות באימון כח

הוספת תגובה

• תלוי מטרה

עופר קיס
    23/08/2009

לבניית גוף מומלץ לבצע אימון מהשריר הגדול לקטן.
    לאימון כח ניתן לבצע בסדרות - חזה רגליים ידיים. חזה רגליים ידיים. זמני מנוחה ארוכים ( 3-4 דקות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

דוד
    24/08/2009

הבנתי את חשיבות הרצף.
    האם חשוב גם הזמן שעובר בין אימון השריר הגדול לשריר הקטן?
    לדוגמא - האם מייד לאחר האימון על החזה יש לעבור לאימון על היד,
    או שאפשר לסיים את אימון החזה, לעשות, למשל, בטן, ורק אז לאחר זמן לעבור לאימון על היד?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו