בעיה שמטרידה...מה דעתכם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שמטרידה...מה דעתכם?
    בת 26
    23/08/2009

בעייה מטרידה..מה דעתכם

היי לכולם אני בחור בן 29 בריא בדרך כלל רקע כללי בריא בדרך כלל לא עוסק בפעילות גופנית רזה (לא אנרוקסי) מעשן סיגריות בעייתי היא כזו..זה התחיל מזמן כאשר אני מבצע פעילות גופנית אירובית בסיסית (מדרגות, ריצה, יחסי מין,) אז אין לי שום בעיה ומרגיש טוב מאוד! הבעיה מתחילה כאשר אני עושה פעילות עם משקולות לדוגמא ניסיתי להתאמן עם משקולת עם משקל אפסי של קילו אפילו (תרגיל כתפיים) אז אני מרגיש הרגשה מוזרה של עירפול הרגשה של כאילו שיכרות ללא אלכוהול שחולפת כעבור שעה, זה כאילו מגיע מהצואר לכיון הראש..ממש הרגשת עירפול כללית בעיניים אפילו שלא קרעתי את עצמי עם המשקולות הקטנות. אני מציין שהתופעה לא מופיעה בפעולות כגון מדרגות ריצה או כל פעילות שמעלה את הדופק.. רק בנוגע למשקולות. מישהו מכיר תופעה דומה או ממה זה יכול לנבוע? תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שמטרידה...מה דעתכם?

הוספת תגובה

• עירפול

עופר קיס
    23/08/2009

אפשרויות
    1. עליה בלחץ דם דיאסטולי עקב תגובת PRESSOR RESPONSE כתוצאה מהחזקת ואיר בריאות תחת לחץ ( אפקט וולסלווה) או בפעילות של הרמת ידיים מעל הכתפיים.
    2. לחץ על עמוד שידרה צווארי.
    בכל מקרה עליך לא להפסיק אימון כולל עד לקבלת איבחון
    אפשרויות
    רפואת ספורט וינגייט
    חברת MEDIX בהדר יוסף.
    אישור להמשך פעילות רק לאחר אישור של רופא ספורט.
    אני ממליץ לא לזלזל בסימנים כאלו.
    אימון בריא ומהנה
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו