שינוי בתוכנית אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בתוכנית אימון
    איציק
    25/08/2009

בוקר טוב
    אחרי חודשים של ABA BAB ו עכשיו חודש וחצי של ABC ללא תוצאות רצויות
    החלטתי לעבור ל תוכנית A שלוש פעמיים בשבוע (לפי הצעתם של כמה מדריכים וכתבות ברשת )
    לפי מה שהבנתי פעם בשבוע כנראה לא מספיק גירוי לשרירי עבורי
    אז החלטתי לנסות איזה חודש תוכנית A
    השאלה היא כזאת מומלץ לא לבצע חזה וכתפיים באותו אימון למרות שכן אמורים לבצע זאת בתוכנית A אז איך אוכל לשלב את התרגילים האלו באותו אימון הבנתי שיש סוג מסוים של תרגילים לכתפיים שכן אפשר לעשות - מה הם ???
    האימון שלי עכשיו נראה כך
    10 דק חימום על הליכון כולל הליכה מהירה וריצה כמה דק'
    ואז חזה גב וכתפיים כל אחד 2 תרגילים של 3 סטים
    ואז יד קידמית ואחורית בסופרסט ללא מנוחה תרגיל אחד של 3 סטים
    ואז רגליים ובטן (האם רגליים מספיק פעם או פעמיים בשבוע??? )
    חוץ מזה באירובי כאמור אני שוחה 3 פעמיים בשבוע כ 40 דק' (עכשיו הוספתי גם ריצה כ 30 דק בנתיים פעם אחת בשבוע - נראה לי מספיק :))))) )
    מה דעתכם ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בתוכנית אימון

הוספת תגובה

• הו הו

ענת פלדמן
    25/08/2009

נראה מספיק בהחלט, רגליים אפשר פעם בשבוע, אם כי לא יותר מפעמים (עלול להיות עמוס מידי) כיון שאתה מגוון כל הזמן (וזה טוב) ובכלל אפשר לעשות כתפים וזרועות באימון אחד, ככתוב. תרגילים לכתפיים: רצוי בישיבה או בעמידה נוחה עם ברכיים כפופות מעט בטן אסופה. משקולות בידיים, הרמת זרועות לצדדים או קדימה עד לגובה הכתפיים. עובד חזק על הדלטואיד, בשילוב כמובן עם שרירי הזרוע. כשהידיים מורמות קדימה יש שילוב של שרירי חזה בתרגיל.
    אפשר גם להרים את הידיים עד למעלה, בעבודה איטית ומבוקרת. (שילוב שכמות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו