מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר הליכה ומשקל כבדראובן25/08/2009
יש לי עודף משקל גדול (גובה 192 ס"מ משקל 160 ק"ג)
התחלתי דיאטה וכמובן צריך לעשות פעילות גופנית.
בחום של איזור המרכז אני לא יכול ללכת, לחדר כושר אין לי כסף, חבר הציע לי מכשיר הליכה כמעט חדש של YORK , הבעיה - המכשיר מיועד למשקל של עד 130 ק"ג.
השאלה שלי - האם זה משמעותי ומה הנזק שיגרם למכשיר אם אשתמש בו (בהנחה שתוך כמה חודשים אגיע למשקל הזה)
ושאלה נוספת - מה עדיף למשהו בלי כושר - 2 הליכות קצרות ומהירות ביום (10 דק' כל פעם) או הליכה ארוכה ואיטית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראובן
ענת פלדמן25/08/2009אתחיל בברכות על הבחירה בבריאות, ושולחת אנרגיות טובות של עשייה, איזון והתמדה. עדכן אותנו מידי פעם בהצלחות.
אינטואיטיבית הייתי מחכה עם הקנייה:
1. מזג האויר בשעות הערב נוטה להיות נוח יותר, לח פחות
2. אילו גם השעות בהן אתה בצעידה מתרחק מהמקרר.
3. כשאתה יוצא לצעידה מחוץ לבית לרוב תלך יותר ותוותר לעצמך פחות (יש לחזור את המרחק גם בדרך חזרה)
ובכל זאת לגיטימי לשאול את היצרן לגבי עודף שלושים הקילו שעל המכשיר, לדעתי זה לא כזה קריטי אבל אין לדעת.
עדיף לשלב, כבר מעכשיו תרגילי כוח. עם משקוליות או עם גומית התנגדות.
מבחינת ההליכה עדיף לגוון. אם כי הליכה של 4 פעמים בשבוע במשך 40 דק' כשאתה שומר על 70 אחוזים מהדופק המירבי שלך היא בסיס מצויין בתור התחלה. כיון שאתה מבקש לא רק לשרוף שומנים אלא גם לחזק את שריר הלב וותר על הליכת "חלונות ראווה" וכוון להליכה בעצימות בינונית. שתי הליכות קצרות ביום של 10 דק' עדיפות על לא בכלל, אבל הן זניחות יחסית להליכה שציינתי. מה שכן - נסה בלי שום קשר לפעילות עצמה באמת ללכת יותר. לעלות במדרגות, לזוז יותר. זה משמעותי.
באתר שלי יש כמה דוגמאות של תפריטים/תרגילים/ השראה. תוכל להעזר.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעומס על הליכון
עופר קיס26/08/20091. המנועים בהליכונים ביתיים יכולים להישרף מהר
2. תמיד תתחיל בעמידה על דופן המסילה - תן לה לרוץ על מהירות 4-5 קמ"ש ואז תצטרף אליה בזהירות תוך אחיזה בידיות - כך תשמור על המנוע
3. שתי הלכות נמרצות מומלצות יותר מהליכה אחת ארוכה ואיטית יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)