חוסר שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שינה
    תמר
    26/08/2009

הי ענת ושי וכולם
    אני מסיימת את החודש השלישי של האימונים . ירדתי עד עתה 6 קג'.
    הכל הולך טוב , הבעיה היחידה היא שהתחלתי לסבול מנדודי שינה . אני מתאמנת בדרך כלל בערבים במהלך השבוע (ראשון עד חמישי ) לא כל יום אבל 3 אימוני ערב . האימון מסתיים בתשע - עשר ובערב ולאחריו אני פשוט לא יכולה לישון ! אני נשארת עירנית לפעמים עד שתיים בלילה .
    מה עושים ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שינה

הוספת תגובה

• עודף אנרגיה בלילה

עופר קיס
    26/08/2009

את הולכת נגד הקצב האנרגטי של גופך. דבר מוכר ולא חביב - סיימי את האימון גג ב 2000
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה

ענת פלדמן
    26/08/2009

בהחלט עם עופר. נסי להתאמן בשעות אחהצ, ואפילו בבוקר. בשעות הערב -מקסימום אימון קל של חיטוב ומתיחות והרבה הרפיה לקראת שינה נינוחה בלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי כל כך ברירה

תמר
    26/08/2009

שינוי שעות האימון לא ממש רלונטי לי בגלל שעות העבודה שלי . אני אנסה לצמצם אימונים במהלך השבוע ולהתאמן יותר בסוף השבוע . יכול לעזור , לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במשך השבוע

ענת פלדמן
    26/08/2009

כווני לאימונים מתונים יותר, הקפידי על מתיחות והרפיה רצינית לסיום (נשימות, ריחוף, שחרור).
    בסופ"ש - אימונים עצימים יותר.
    נסי לא "להילחם" בשינה. תני לגוף את הזמן שול אחרי האימון וכנסי למיטה כשאת מרגישה מוכנה.
    עם הזמן (בהבטחה) את מתרגלת להירדם גם אחרי אימון עצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו