מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר שינהתמר26/08/2009
הי ענת ושי וכולם
אני מסיימת את החודש השלישי של האימונים . ירדתי עד עתה 6 קג'.
הכל הולך טוב , הבעיה היחידה היא שהתחלתי לסבול מנדודי שינה . אני מתאמנת בדרך כלל בערבים במהלך השבוע (ראשון עד חמישי ) לא כל יום אבל 3 אימוני ערב . האימון מסתיים בתשע - עשר ובערב ולאחריו אני פשוט לא יכולה לישון ! אני נשארת עירנית לפעמים עד שתיים בלילה .
מה עושים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף אנרגיה בלילה
עופר קיס26/08/2009את הולכת נגד הקצב האנרגטי של גופך. דבר מוכר ולא חביב - סיימי את האימון גג ב 2000
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
ענת פלדמן26/08/2009בהחלט עם עופר. נסי להתאמן בשעות אחהצ, ואפילו בבוקר. בשעות הערב -מקסימום אימון קל של חיטוב ומתיחות והרבה הרפיה לקראת שינה נינוחה בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי כל כך ברירה
תמר26/08/2009שינוי שעות האימון לא ממש רלונטי לי בגלל שעות העבודה שלי . אני אנסה לצמצם אימונים במהלך השבוע ולהתאמן יותר בסוף השבוע . יכול לעזור , לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמשך השבוע
ענת פלדמן26/08/2009כווני לאימונים מתונים יותר, הקפידי על מתיחות והרפיה רצינית לסיום (נשימות, ריחוף, שחרור).
בסופ"ש - אימונים עצימים יותר.
נסי לא "להילחם" בשינה. תני לגוף את הזמן שול אחרי האימון וכנסי למיטה כשאת מרגישה מוכנה.
עם הזמן (בהבטחה) את מתרגלת להירדם גם אחרי אימון עצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)