האם זאת אמת או עוד סתם סיפורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זאת אמת או עוד סתם סיפורים
    איציק
    26/08/2009

היי
    חבר שלי היה באיזה מכון וסיפר לי על
    שזה מחטב בלי להתאמן (כמובן עם תזונה נכונה ) רק 30 דק ביום ואתה מסודר
    ביחוד באיזורים הרצוים ( בטן :)))) )
    לא כל כך נשמע לי הגיוני - מה דעתכם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סורי

ענת פלדמן
    26/08/2009

אין פרסומים ע"ג הפורום, אני יודעת שרשמת בתום לב. דעתי האישית - אני לא בעד פתרונות קסם אלא בעד אורח חיים ופ"ג של ה"דור הישן" כזו שפועלת גם על שריר הלב, סבולת לב וריאה אבל לא רק: הפעלה של השרירים בשילוב עם המוח ולא באמצעות מכונה חיצונית. כי המכונה החכמה ביותר שלנו (מוח) כמו גם החזקה ביותר שלנו (הלב) נמצאת כבר בתוכנו. דווקא פנו אלי כעורכת כושר ב"מנטה" לעשות על המוצר הזה (או כזה שממש דומה לו) כתבה - לא מתחברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרונות קלים

שי אלנקרי
    30/08/2009

שלום איציק,
    אלו הם הפתרונות הקלים ביותר אך ללא ספק הפחות מועילים ביותר. בשביל לקראות צריך לאכול נכון ולהתחיל לזוז. אני לא מאמין בכל הדברים הללו, כפי שענת אמרה גם אני מהגישה של פעילות גופנית נטו. פחות מתחבר לפתרונות "יצירתיים" וקלים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו