מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זאת אמת או עוד סתם סיפוריםאיציק26/08/2009
היי
חבר שלי היה באיזה מכון וסיפר לי על
שזה מחטב בלי להתאמן (כמובן עם תזונה נכונה ) רק 30 דק ביום ואתה מסודר
ביחוד באיזורים הרצוים ( בטן :)))) )
לא כל כך נשמע לי הגיוני - מה דעתכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סורי
ענת פלדמן26/08/2009אין פרסומים ע"ג הפורום, אני יודעת שרשמת בתום לב. דעתי האישית - אני לא בעד פתרונות קסם אלא בעד אורח חיים ופ"ג של ה"דור הישן" כזו שפועלת גם על שריר הלב, סבולת לב וריאה אבל לא רק: הפעלה של השרירים בשילוב עם המוח ולא באמצעות מכונה חיצונית. כי המכונה החכמה ביותר שלנו (מוח) כמו גם החזקה ביותר שלנו (הלב) נמצאת כבר בתוכנו. דווקא פנו אלי כעורכת כושר ב"מנטה" לעשות על המוצר הזה (או כזה שממש דומה לו) כתבה - לא מתחברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרונות קלים
שי אלנקרי30/08/2009שלום איציק,
אלו הם הפתרונות הקלים ביותר אך ללא ספק הפחות מועילים ביותר. בשביל לקראות צריך לאכול נכון ולהתחיל לזוז. אני לא מאמין בכל הדברים הללו, כפי שענת אמרה גם אני מהגישה של פעילות גופנית נטו. פחות מתחבר לפתרונות "יצירתיים" וקלים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)