מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהדני05/09/2007
היי!
אני בן כמעט 16 מטר 61 וחצי/2 בערך ושוקל 70
והתחלתי ליפני כחודשיים בערך ללכת לחדר כושר אנאירובי ואירובי ועליתי במשקל!
ואני כמובן עובד המון על הבטן!
ואני באמת לא יודע אם אני עובד נכון אני חייב שתעזרו לי דחוף!
כדאי לי לקחת חלבונים? האם כשמוסיפים שרירים יהיה יותר קשה להרזות? וגם אם אני אקח חלבון אני אעלה במשקל!
מה כדאי לי לעשות?
והאם כשמתחילים להתאמן עולים במשקל למרות שהמטרה היא להרזות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרה פרה
עמית קליין05/09/2007בוא נעשה סדר בדברים:
1-שמתאמנים בחדר כושר ועובדים על עלייה במסת שריר אז כמובן שיש עליה במשקל הגוף
ישנם מכשירים שמנתחים את הרכב הגוף ונותנים למתאמן אינפורמציה האם העלייה במשקל נובעת ממסת שריר או שומן
אנא ברר האם במכוך יש מכשור כזה
2-שעולים במסת שריר יותר קל לרדת במשקל שכן מסת שריר צורכת יותר אנרגיה מהגוף דבר שתורם להוצאת אנרגיה גבוהה יותר בכל מהלך היום.
3-חלבון הוא אבן הבניין של השריר ולכן מומלץ לצרוך חלבון בכמות של 1.6 גרם חלבון למשקל גופך
כלומר צריכה יומית של בערך 100 גרם חלבון תהיה טובה עבורך (גבינות,ביצים,דגים,עוף)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)