מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים לשרירי חזהנעם02/09/2009
שלום רציתי לדעת האם קיימים תרגילים שעובדים על שרירי החזה ואינם צורכים משקולות (תרגילים כמו מתח, כפיפות בטן או שכיבות סמיכה שאתה המשקולת רק שפועלים על שרירי החזה).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיל
ענת פלדמן02/09/2009מול התנגדות הגוף לטובת חיזוק שרירי החזה הוא באמת הפוש אפ - שכיבות סמיכה בזויות שונות של הידים על הרצפה. מה שיפה זה שבמקבלים אתה גם עובד על זרועות, גב, בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סוג של פוש אפ?
נעם02/09/2009כשאני עושה שכיבות שמיכה, אילו זוויות פועלות על החזה?
לפי ידיעתי זוויות רחבה עובדת על החזה וזווית צרה יותר( כפות ידיים מתחת לכפתיים) עובדת על היד, האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי תרגילי בטן
נעם02/09/2009לפני שבוע התחלתי לעשות בבית תרגילי בטן.
התרגילים שאני עושה הם: כפיפות בטן - 200 כפול שלושה סטים
פלאנק - למשך דקה כפול ארבעה סטים
כפיפות בטן לצד - 20 לכל צד כפול שלושה סטים
יש לך הערות או הצעות לשיפור? האם תרגילים אלה יביאו אותי לתוצאה הרצויה? (קוביות בבטן כמובן...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי
ענת פלדמן03/09/2009מאמר על תרגילי בטן לגברים (וגם אחד לנשים) הוא קיים כאן ב BEOK ונדמה לי שגם שמתי אותו באתר שלי תחת "מאמרים". בכל מקרה: גוון בתרגילים, פעילות אירובית ותזונה - בשילוב עם גנים טובים = קוביות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים לחזה
טל03/09/2009זה נכון
הרחבה של היידיים - יותר מאמץ עובר לחזה (תנועת שירירי היידים נהיית קצרה= הידיים משתתפותפחות) הצמדה של היידיים (יהלום) עבוד יותר על יד אחורית (תנועת היד גדולה יותר בעוד שתנועת שריר החזה קטנה יותר)
אני ממליץ לעשות שכיבות שמיכה על האגרופים (כמובן שתחת מזרון אנחנו לא בצבא) הרבה יותר נוח, יורדים יותר, ופחות מאמץ על המפרק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים לחזה
טל03/09/2009זה נכון
הרחבה של היידיים - יותר מאמץ עובר לחזה (תנועת שירירי היידים נהיית קצרה= הידיים משתתפותפחות) הצמדה של היידיים (יהלום) עבוד יותר על יד אחורית (תנועת היד גדולה יותר בעוד שתנועת שריר החזה קטנה יותר)
אני ממליץ לעשות שכיבות שמיכה על האגרופים (כמובן שתחת מזרון אנחנו לא בצבא) הרבה יותר נוח, יורדים יותר, ופחות מאמץ על המפרק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון,
ענת פלדמן03/09/2009יותר קבוצות שרירים משתתפות בפעילות, זה לא עובד "רק", זה עובד על "יותר קבוצות שריר". מסכימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)