הכנה לגיבוש טייס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה לגיבוש טייס
    זה אני
    06/09/2007

שלום, בחודש אוקטובר (חודש הבא) יש לי גיבוש טייס..
    עכשיו אני יודע שנזכרתי מאוד מאוחר, אבל הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על תרגילים ודברים שאני יכול לעשות בבית (אין באפשרותי לממן חדר כושר כרגע).

יש לי בבית מתח, ומשקולת יד של 7.5 קילו.
    מצב הכושר שלי נכון לעכשיו די ירוד (כי לא התאמנתי כבר חודשיים בערך), הגובה שלי הוא מטר שבעים ואני שוקל 53קילו.. (די רזה)

אשמח לקבל תוכנית אימונים שאני יכול לעזר בה עד הגיבוש.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לגיבוש טייס

הוספת תגובה

• HELP? גם ככה אני באיחור

זה אני
    06/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה לגיבוש טיס

עופר קיס
    07/09/2007

אני לא בקיא בדרישות לגיבוש אך סביר להניח שמי שבא יותר מוכן גופנית מקל על עצמו
    אז :
    יום כן יום לא הליכה נמרצת תתחיל ב 30 דקות ועלה 5 דקות כל פעם. וודא שתייה מרובה, כובע ולא בשעות החמות.(אפשר גם לרוץ בין ההליכות. בסיום התאוששות ומתיחות
    ביום שאתה לא הולך בצע 2-3 מחסורים של מתח, שכיבות סמיכה למקסימום (2 דקות בין סטים)
    וכפיפות בטן
    אם מתחילים כאבים בקדמת השוק, תוריד את המרחק ואת הקושי
    אל תשכח שבסופו של דבר הרוח מנצחת את הגוף, אבל צריך לעזור לו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

זה אני
    07/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו