מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה-דיאטת השמנה(:05/09/2009
היי
אני עוסקת בספורט הרבה מאוד מאוד מאוד שנים...בחצי שנה האחרונה בכלל הפעילות האינטנסיבית שלי שכוללת חוץ מהענף שאני בו גם עבודה בחדר כושר ירדתי במשקל בצורה משמעותית
אני במגמת עלייה הצלחתי לעלות עד כה 2 אבל זה עדיין לא מספיק ואני צריכה לפחות עוד 2 לעלות
אני מכניסה פחות ממה שאני מוציאה ובגלל זה אני במאזן שלילי רוב הזמן
אני משתדלת לשלב דברים חיוניים כמו שומנים אבוקדו ש.זית וכו' אבל בכל זאת קשה לי לדחוף הרבה אוכל לגוף אני צריכה בצריכה היומית שלי לפחות עוד איזה 300-500 קל'
רציתי לשאול מה היית מציעה לי לאכול\לעשות כדי לחזור למשקל שלי בצורה הנכונה ביותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טל
ענת פלדמן05/09/2009אנחנו מכוונים לאיזון. אם זה אפשרי (כי רצוי) להפחית ולאזן את שעות האימונים ואת האינטנסיביות שלהם מיחד, וכן, להקפיד על תזונה מתאימה מאידך. כך שיש צורך בפיין טיונינג לשני הכוונים לטובת הבריאות (פיזית ומנטלית). יכול להיות שבמקרה שלך כדאי לשלב שייקים מיוחדים לדיאטת השמנה, וודאי שבהתאמה אישית, אם כי את יודעת שאני בעד אוכל... ,תזונה וספורט הם רק שתי צלעות במשולש "שלי", השלישית היא כל עניין החשיבה, מודעות, דימוי גוף - גם אלו צריכים לקבל מענה.
חסרה לי התמונה הכוללת על מנת לתת מענה כמה שיותר אחראי, אם כי כמה נק' למחשבה: איזון, מודעות, אחריות, וכדאי גם לקבל יעוץ והכוונה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
(:06/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)