מהו סוג האימון המתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהו סוג האימון המתאים
    לימור
    08/09/2009

שלום רב ,

אני בן 35 גובה 185 שוקל 127 קג מבנה גוף רחב
    הנני סובל מיתר לחץ דם ומטופל תרופתית
    מאוד מעונין להתחיל להתאמן על מנת לרדת במשקל . כמו כן לשלב זאת בתזונה נכונה ובריאה יותר

אשמח לדעת מהי הדרך הטובה והנכונה להתחיל להתאמן, מה סוג האימון המתאים ביותר ובאיזה תדירות עלי להתאמן.

מיותר לציין שכיום הכושר הגופני שלי ירוד מאוד. ..

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהו סוג האימון המתאים

הוספת תגובה

• הי ארז

ענת פלדמן
    09/09/2009

פשוט להתחיל. הליכה, ארבע פעמים בשבוע, במשך 50 דק'. בקצב כזה שאתה מרגיש שאתה עובד, מתנשף (לא יותר ידי) ומזיע. עם הזמן זה יהיה יותר ויותר קל, עדכן אותנו בהמשך. לעת עתה התחלה בהליכות. חשובה מאד התזונה שלך. ממליצה בחום על יעוץ אישי ובניית תפריט שמותאם לך. באתר שלי תוכל למצוא הכוונה ראשונית ומושג כללי, כמה עקרונות ואני מקווה שגם השראה להתמיד. אתה מודע לכך שירידה בריאה במשקל תתרום להורדה של לחץ הדם שלך ולכן כדאי להיות עם יד על הדופק מבחינת הטיפול התרופתי, במקביל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון ליתר לחץ דם

עופר קיס
    10/09/2009

בצע 5 דקות חימום בהליכה על הליכון
    בחר 5 תרגילים בחדר כושר ובצע 12 חזרות כאשר בחזרה האחרונה אתה מרגיש להגעת לרמת יכולת בינונית. מנוחה בין המחזורים דקה הליכה. בסיום התרגילים. בצע 15 דקות אירובי בקושי מתון, כאשר לקראת הסיום אתה מוריד את הקושי ל 3 דקות.
    בצע מתיחות על מזרון- קום לאט ובהצלחה
    נ.ב. הקפדה יתרה על נשימה רצופה ללא עצירתה וכן לא לבצע תרגילים כאשר הראש נמוך מהרגליים ( בטן או חזה בשכיבה על ספה מתכווננת)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו