מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהו סוג האימון המתאיםלימור08/09/2009
שלום רב ,
אני בן 35 גובה 185 שוקל 127 קג מבנה גוף רחב
הנני סובל מיתר לחץ דם ומטופל תרופתית
מאוד מעונין להתחיל להתאמן על מנת לרדת במשקל . כמו כן לשלב זאת בתזונה נכונה ובריאה יותר
אשמח לדעת מהי הדרך הטובה והנכונה להתחיל להתאמן, מה סוג האימון המתאים ביותר ובאיזה תדירות עלי להתאמן.
מיותר לציין שכיום הכושר הגופני שלי ירוד מאוד. ..
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ארז
ענת פלדמן09/09/2009פשוט להתחיל. הליכה, ארבע פעמים בשבוע, במשך 50 דק'. בקצב כזה שאתה מרגיש שאתה עובד, מתנשף (לא יותר ידי) ומזיע. עם הזמן זה יהיה יותר ויותר קל, עדכן אותנו בהמשך. לעת עתה התחלה בהליכות. חשובה מאד התזונה שלך. ממליצה בחום על יעוץ אישי ובניית תפריט שמותאם לך. באתר שלי תוכל למצוא הכוונה ראשונית ומושג כללי, כמה עקרונות ואני מקווה שגם השראה להתמיד. אתה מודע לכך שירידה בריאה במשקל תתרום להורדה של לחץ הדם שלך ולכן כדאי להיות עם יד על הדופק מבחינת הטיפול התרופתי, במקביל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון ליתר לחץ דם
עופר קיס10/09/2009בצע 5 דקות חימום בהליכה על הליכון
בחר 5 תרגילים בחדר כושר ובצע 12 חזרות כאשר בחזרה האחרונה אתה מרגיש להגעת לרמת יכולת בינונית. מנוחה בין המחזורים דקה הליכה. בסיום התרגילים. בצע 15 דקות אירובי בקושי מתון, כאשר לקראת הסיום אתה מוריד את הקושי ל 3 דקות.
בצע מתיחות על מזרון- קום לאט ובהצלחה
נ.ב. הקפדה יתרה על נשימה רצופה ללא עצירתה וכן לא לבצע תרגילים כאשר הראש נמוך מהרגליים ( בטן או חזה בשכיבה על ספה מתכווננת)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)