מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענתענבל09/09/2009
שלום ענת
לפני חודשיים כתבתי פה שאני מתחילה בדיאטה והליכות על מנת לרדת במשקל ואכן ירדתי 4 קילו מאז. האם קצב הירידה טוב? או איטי מידי? ושאלה נוספת ,בימים האחרונים לאחר האימון שלי(50 דקות הליכה) יש לי דחף לאכול יותר מהרגיל,מה עושים??? ומה עושים על מנת לא להיתקע במשקל ולהמשיך את הירידה,כבר שבועיים שהמחוג לא זז....
תודה מראש
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ענבל
ענת פלדמן09/09/2009הזכירי לי את הנתונים שלך ? גיל גובה משקל. בכל אופן ירידה של 4 ק"ג היא מצויינת. הדרגתית, מתונה. ואם זה במסגרת של אורח חיים בריא ומאוזן- זה נפלא.
אפשר לגוון בפעילות - גם בהליכה עצמה ליצור שינויי דופק (לשלב דהירות, ניתורים, דילוגים, סוג של מיני אימון אינטרוולים). זה עוזר למנוע "פלאטו" במשקל. משתף יותר שרירים בפעילות, שורף יותר קל'...
האם את מקפידה על "מנת כיף" שבועית? גם זה עוזר לזרז את העצירה.
אולי יש צורך ב"פיין טיונינג" נוסף עם האוכל.
בכל מקרה: ס-ב-ל-נ-ות, וזה ממשיך לרדת.
שתי יותר מים, זה עוזר כשרעבים אחרי אימון או לפני ובכלל זה שוב.
ראי שאת אוכלת נכון - לפני אימון ואחרי ובמשך היום כולו, שיש לך מספיק פחמימות מורכבות במשך היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים
ענבל09/09/2009גיל -29
גובה 1.69
משקל נוכחי 69
ועדיין מניקה....אם זה חשוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן09/09/2009זה חשוב מבחינת התזונה, שעות השינה (מאתגר, אני יודעת) ופעילות גופנית - עבודה במקביל על השרירים, לא רק הליכות - גם שרירי הליבה. בזהירות, עם מודעות. סבלנות וחיוביות :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)