משקל לאחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל לאחוזי שומן
    יעל
    10/09/2009

שלום רב,
    האם המשקלים שנמכרים למדידת אחוזי שומן אכן אמינים ?, אני מכירה בחדר כושר מכשיר ידני שונה לגמריי

איזה מכשיר כדאי לקנות, האם תוכלו להמליץ לי על מוצר ודגם מסוים- מאוד חשוב לי לא לזרוק את הכסף על צעצועים מטעים!

איך יודעים כמה אחוזי שומן זה טוב , הגובה שלי הוא 1.69
    מה הטווח הנורמלי של אחוזי השומן ואיפה הכי טוב להיות במצב האידאלי בסקלה

איך המכשירים האלה מבצעים את הבדיקה - מבחינה טכנולגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל לאחוזי שומן

הוספת תגובה

• הי ניצן

ענת פלדמן
    11/09/2009

לא ממליצה על קנייה של מכשיר כזה - לידים או כמשקל בייתי שעומדים עליו. הם לא אמינים בעליל. לי יש קאליפר אלקטרוני שלוקח מידות משלושה מקומות שונים בגוף ונותן תמונה מדוייקת יותר. שקילה של ממש כדאי לעשות במכון מקצועי. מה שכן - יש מחשבון באינטרנט (מנועה מלתת הפנייה במסגרת הפורום) שאת מודדת, מכניסה נתונים וגם שם את מקבלת הערכה מספרית כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד אחוז שומן קליפר

דניאל
    11/09/2009

נכון יש כמה מודדי אחוז שומן הם נקראים גם קליפר או קאליפר, יש דיגיטלי ויש מכני. המכני מאוד פשוט דוגם את עובי העור בכמה מקומות בגוף ונותן תוצאה מדויקת. הדיגיטלי גם מדויק מופעל ע"י חיישן מיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו