העדר מכון כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר מכון כושר
    יחפנית
    14/09/2009

שלום רב

אני מחפשת פתירון יצירתי לבעיה של קרבה למכון כושר וחוסר זמן.
    אין לי ביישוב מכון כושר ולצאת לעיר סמוכה לא תמיד יש לי זמן או רכב.

אם אלך פעמיים בשבוע זה מספיק או שחבל על המאמץ?

בנוסף להליכה קבועה של 3 פעמים בשבוע והתעמלות אירובית לא סדירה שאני עושה בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדר מכון כושר

הוספת תגובה

• הי יחפנית :)

ענת פלדמן
    14/09/2009

תלוי מה המטרה שלך. אני מאד בעד "עשה זאת בעצמך" את בהחלט יכולה לרזות, להתחטב, להיות בכושר גם ללא חדר כושר רשמי. צריך מודעות, רוב קשב לגוף ואחריות. ההליכות מצוינות (שוב, חשובה המטרה, לפי זה אוכל לכוון אותך בדיוק איך ללכת, או מה משרת את המטרה). שילוב של תרגילי התנגדות הוא חשוב, ואפשרי מול משקל הגו, גומיה, משקוליות, פיטבול... בגיליון "מנטה" אני נותנת תכנית אימונים שכזו, אפשר למצוא ב YNETאו פשוט להנות מהגיליון המלא :) תרגילים גם אצלי באתר, ובכלל ברשת לא חסר. מה שכן - באמת כדאי לדעת לעבוד נכון על זויות, דקויות, עומסים, ושוב - תלוי מטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר מכון כושר

שי אלנקרי
    15/09/2009

שלום,
    גם פעמיים בשבוע יעשו את העבודה. זה עדיף הרבה יותר מאשר לא כלום. פעמיים בשבוע אימון בחדר כושר יחד עם 2-3 ימי צעידה בחוץ יכולים לפתור את עניין הכושר השבועי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו