מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענתמיכל15/09/2009
בוקר מקסים!
הגבתי להודעה החדשה של דוד בשרשור הארוך של "הליכה", באותה הזדמנות שאלתי שאלה (מבטיחה שהמילים רגל/שלפוחית לא הוזכרו:)), רק שההודעה נעלמה משום מה אחרי שהייתה בראש העמוד..
אם בטעות תגיע לידייך אשמח להמלצתך.
(מקווה שלא מדובר ברמז עבה:))
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מותק :))
ענת פלדמן15/09/2009אני לא מוצאת את השרשור. את יכולה לשאול שוב את השאלה? מבטיחה לענות בהקדם. ו... אין לי שום בעיה עם המילים שציינת, תרגישי נוח ! :)))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..אז ככה:
מיטל15/09/2009אני מתאמנת כבר למעלה מחודשיים 3-4 פעמים בשבוע. (אליפטיקל/הליכה+מתיחות ישבן, ירכיים , מדרגה ובטן). בנוסף התחלתי דיאטת אטקינס (מודעת כמובן ליתרונות, חסרונות, הצורך להיצמד ועוד..רכשתי את שני הספרים ודי קסם לי להיגמל מפחמימות וסוכרים לטווח הרחוק).
יש כבר מעט תוצאות ונותרו לי חמישה -שישה קילוגרמים קשים להגיע ליעד (שכולל שמלה מדהימה לחתונת אחותי וקולקציית חורף שלימה מלפני הלידה..).
הישבן והירכיים התחילו להראות סימני התשה וכך גם לגבי הבטן. הבעיה היא שרק לפני מס' ימים הבנתי מה לא מסתדר לי:
נוצר לי שומן באיזור שמעולם לא ידעתי שקיים בכלל! (סליחה על התיאור ההזוי-נובע מבורות:ממש מעל הפס העליון של התחתון) מניחה שהכוונה למותניים אבל חשוב לי להדגיש שאין לי בעיית בטן לצדדים..דווקא הבטן משתפרת ומה שנותר הוא מעט מקדימה ולא הצדדים.
השאלה היא האם ניתן ואיך להיפטר מהקללה החדשה הזו?? מאז ומתמיד הייתי עם טליה צרה ובעיה קלה של ישבן וירכיים- מעולם לא האמנתי שיגיע עוד איזור :(
בינתיים בעצת בעלי אני עושה כל יום מתיחות (30*3 לכל צד) לצדדים בעמידת פיסוק עם החזקת משקולות קטנות. זה אמור לעזור? נראה כאילו אני במגמת ירידה אבל לא באיזור הזה..
תודה ענקית מראש!!! סליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה
ענת פלדמן15/09/2009אין עליך. התאורים שלך, ההתמדה, הנחישות, הכוח, הכל עובר מאד חי ומלא אנרגיה. קסם. אם אני מבינה נכון את התאור האם יכול להיות ש"ממש מעל הפס העליון של התחתון" זה בחלק התחתון של הבטן, מה שנקרא "בטן תחתונה", אזור שהאמריקניות מכנות "כיפה של לחמניה", אזור שנשאר "בעייתי" לעיתים, אחרי לידות. זה שילוב של מצבורי שומן, עם עור רפוי. האם אני בכוון?
המתיחות לא ממש יעזרו לצורך העניין הזה אבל הן טובות בפני עצמן, לטובת הגמישות.
אני מאמינה, כיון שזה לא היה קודם, שעם הפחתה משמעותית באחוזי השומן, מה שיבוא בין היתר בירידה משמעותית של כחמישה קילו (וזה המון !) במשקל, המצב יחזור לקדמותו. כשאת ממשיכה עם הכושר, התזונה (מה שמתאים לך, סומכת עליך, נשמע בסדר גמור) והנשימות. זה נכון שהגוף משתנה אחרי לידה, אין שום סיבה שלא לא יחזור לקדמותו ואפילו יותר מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת (הנדירה כמובן!)
מיטל15/09/2009באופן לא מפתיע תיארת במדוייק את האיזור הארור...
קצת מתסכל לקבל במתנה איזור חדש (זה לא שהיה חסר גם בלי זה..).
מקווה שבאמת עם הקילוגרמים העודפים גם הוא יובס איכשהו..עצוב לדעת שאין לי דרך נוספת להילחם בו..איזה תרגיל, משהו..מוכנה גם לשתות רעל עכברים אם יועיל..
נותר לי חודש לפני ששבה לעבודה תובענית ומטורפת, מקווה שאנצל כראוי את הזמן עד אז.
ושרק אלו יהיו הצרות שלי:)
תודה ענקית על הכול!!! (יש הרבה על מה).
את עוזרת לכולם, באמת אישיות נדירה !
שנה טובה ורק בשורות טובות!!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)))
ענת פלדמן15/09/2009קטונתי, תודה על הכל ו.. שנה נפלאה, בריאות ואושר !!
ועוד לרגע: תרגילים לחיזוק החלק התחתון של הבטן יחזקו את השרירים באזור, וזה טוב. יש כתבונת שלי על זה עם תרגילים באתר (שמשום מה בשעות האחרוונת לא עולה, תקלה זמנית אני מקווה). עדכני מידי פעם, כרגיל ו keep up the great spirit. נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
מיטל16/09/2009מקווה לעדכונים חיוביים :)
שנה טובה ורק בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן :)
ענת פלדמן16/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)