שלום רב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב.
    מיכל
    15/09/2009

אני מתאמנת במכון כושר כבר חודש, לפני זה עשיתי כושר לבד בבית, מעולם לא היו לי נעלי ספורט מיוחדות לריצה או עם בולמי זעזועים, תמיד עשיתי ספורט עם נעלי ספורט רגילות בלי בולמי זעזועים והתוצאות נראו כי התחיל לכאוב לי הראש וכאבו לי הברכיים. אתמול קניתי נעלי ספורט מדגם ADIDAS SUPERNOVA GLIDE. חייבת לציין-נעליים נוחות מאוד, רכות. הלכתי היום לשיעור מדרגה בחדר כושר והתחיל לכאוב לי ברגל איפה שהבוהן, העצם מתחתיה שבולטת (ב2 הרגליים). מאוד חבל לי כי אלה הן נעליים מאוד יקרות וטובות. מה עליי לעשות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב.

הוספת תגובה

• הי מיכל

ענת פלדמן
    15/09/2009

אני מצטערת לשמוע על הכאבים וחוסר הנוחות. אני מאד ממליצה ללכת לאורטופד ולהיבדק, יכול להיות שזה לא בגלל הנעליים אלא תוצר של פעילות ללא תמיכה נכונה שביצעת עד עכשיו. ויכול להיות שלא... בכל מקרה חובה חובה להיבדק. אם יש לחברה סוג נעל אחר טוב (נייקי למשל) שאת יכולה לשאול ממנה ולראות את האפקט איתן. אינטואיטיבית אני מכוונת אותך ראשית לנוח, קרוב לוודאי שגם הרופא יאמר זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו