מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונהערן17/09/2009
אני בן 17.5
גובהי הוא 1.75(אולי יותר,גבהתי לאחרונה)
ואני שוקל 64 קילו.
הבעיה היא אם התפריט התזונתי שלי,אני לא חושב שהוא מגוון מספיק.
הגשמת המטרה על הפרק היא לאכול נכון,ורזות יחד עם פעילות גופנית(ריצה)
איך התפריט שלי צריך להיות בנוי אם התוכנית שלי היא חזרה לכושר לאט לאט?
,אז הנה תפריט של יום אחד בשבוע שלי:
ארוחת בוקר,דגני קורנפלקס או חביתה עם סלט
ארוחת צהריים,שניצלים+סלט+תפוחי אדמה
ארוחת ערב,בדומה לארוחת בוקר.
מה אני צריך לשנות בתפריט שלי?,מה לאכול יותר,מה לאכול פחות.
להגברת מטובליזם,לחלק את הארוחות ל5 חלקים ביום באמת מגביר את חילוף החומרים או שזה מיתוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מיתוס, ועוד
ענת פלדמן18/09/2009אני לא בטוחה שאתה צריך לרזות. אולי להוריד את אחוז השומן בגוף, יש הבדל בין השניים. 5-6 ארוחות ביום מאפשרות לגוף לעשות שימוש במצבורי השומן לצורך שימוש באנרגיה. אתה יכול להתרשם מדוגמאות באתר שלי תחת "תזונה". בבוקר את הקורנפלקס עתיר הסוכר והמעובד כדאי להחליף בשתי פרוסות לחם מלא עם ממרח, ירקות. או לדבוק בחביתה והסלט. ארוחת ביניים: פרי ויוגורט, את השניצלים המטוגנים של הצהרים להחליף בחזה עוף, אפשר בתוספת ירקות מבושלים ועל התפוד הייתי מוותרת. אפשר להעביר אותו לערב. כוס אורז מלא מבושל יכול להיות תוספת משביעה לצהרים. ביניים שוב פרי ולארוחת הערב אפשר להוסיף גם כמה אגוזי מלך, כף טחינה. עדיפות כמובן ליעוץ אישי, אבל זה הכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)