מקלחת אחרי אירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלחת אחרי אירובי
    מתן
    18/09/2009

שלום, קוראים לי מתן ואני בן 16, והשאלה שלי אם אחרי אימון אירוובי כשהגוף עוד חם איזה מקלחת צריך לעשות? חמה או קרה? אני יודע שאחרי אימון הרבה אנשים עושים מקלחת חמה כדי לשחרר את השרירים כדי שלא יתפסו וקראתי באיזה מקום שעדיף קרה כי זה מצמק את הנימים (נראה לי) בברכיים וככה זה מונע נזק לטווח הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלחת אחרי אירובי

הוספת תגובה

• הי מתן

ענת פלדמן
    18/09/2009

יתרונות לכאן או לכאן. פעם קראתי מחקר שאחרי אימון עושים מקלחת קפואה כי זה ממריץ את הלב ומחזק אותו. לא מומלץ לאנשים עם בעיות קרדיאליות. אכן לשרירים שעבדו קשה מקלחת חמה תורמת לזרימת הדם ולשחרור חומצה לקטית באם זו הצטברה בשריר. לשיקולך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

מתן
    18/09/2009

אז השאלה פה זה לטובת הטווח הארוך או הקצר כאילו בזמן הארוך זה מחזק את הלב ולטווח קצר זה מוציא את החומצה הזאת (סתם שאלה זאת החומצת חלב שהמאמן שלי דיבר עליה?).

אם זה ככה אני יעשה את הקרה עדיף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן

ענת פלדמן
    18/09/2009

חומצת חלב. עשה איזו מקלחת שטובה לך. עדיפות לאמן את שריר הלב בעבודה אירויבת מבוקרת ולא ב"שוק" .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו