טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כיומיים התחלתי להתאמן במכון כושר..זאת הפעם הראשונה שלי שהתחלתי לעשות כושר ואני מרגיש כאבים בזרועות היד..אני בטוח שזה בגלל המכון כושר..אני רוצה לפתח גוף חזק לקראת אימוני הכדורסל שמתחילים השבוע אבל המכון כושר שבא לעזור לי מכאיב לי
מדוע כואב לי??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אדיר שלום בזמן האימון- בעיקר אם אימון קשה - ישנן קרעים קטנים מאד ברקמת השריר שבעקבותם הגוף מסתגל , גדל ומתחזק(אם מספקים מזון נכון ומנוחה מספקת. הייתה אמור להתחיל בחדר כושר לפני חודשיים עקב הכדורסל. כרגע , אם אתה מתאמן גם בחדר כושר, בצע אימונים קלים יותר ותגביר בהדרגה , על מנת שתאכל לעמוד בכל טווח האימונים שלך עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד