להכניס את הבטן ?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להכניס את הבטן ?!
    דודי
    19/09/2009

הי,
    אתמול ידידה אמרה לי שעל מנת לבצע כפיפות בטן בצורה טובה יש להכניס את הבטן חזק פנימה בעת ביצוע התרגיל.
    במחשבה ראשונה זה נשמע לי כמו עוד מיתוס מופרך, אבל לא הצלחתי למצוא מידע שיפריך או יאשש את הטענה. אמנם, ישנם כמה מאמרים באינטרנט שתומכים ברעיון אך לחלקם מצורפים רעיונות מגוחכים כמו המלצה להתאפק ממתן שתן (מאד לא בריא ומעלה את הסיכון לסרטן) ולכן קשה לי לגבש דעה בעניין.
    ברור לי שכאשר אני עושה כפיפות בטן על מכשיר ייעודי ונגד התנגדות אני מפעיל היטב את השרירים ואני גם מרגיש זאת, ולא ברור לי כיצד כיווץ הבטן יתרום לי משהו חוץ מאי נוחות רצינית.
    אשמח לעזרה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להכניס את הבטן ?!

הוספת תגובה

• אני מסכימה

ענת פלדמן
    19/09/2009

עם ידידתך. כשאתה שומר על בטן בפנים תוך כדי ביצוע התרגילים ה:רילים" אתה משתף גם את השרירים העמוקים של הבטן. יש לזה אפילו שם - abs suction. ממליצה בביצוע בכפיפות עצמן (או כל תרגיל בטן שהוא ) ולא להתאפק מלתת שתן, חלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו