פיתוח שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח שרירים
    אור
    21/09/2009

שלום אני אור ואני בן 14 וקצת.אני לא שמן אבל אני לא בכושר ויש לי שני עיגולים במותניים שלדעתי הורסים את המבנה שלי..ברצוני לפתח שרירי בטן(ריבועים,כמו שקוראים להם).אני אוכל הרבה למרות שאני אוכל בריא(כוס חלב בבוקר,בצהריים ארוחה חמה שכוללת חלבונים פחמימות ותמיד ירקות,אחר הצהריים פירות וחלב ,ובערב ארוחת ערב כמו - 1-3 פרוסות לחם וסלט או ירקות)..הנה קישור לאתר שממנו אני רוצה לקחת תרגילים לפיתוח ריבועים בבטן.

יש שם תרגילים והדגמות בוידאו.
    השאלה היא:האם אני צריך לעשות דיאטה כדי לפתח בטן שרירית?
    ותוך כמה זמן יווצרו לי ריבועים ואוכל להתגאות בה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח שרירים

הוספת תגובה

• תיקון,הנה האתר

אור
    21/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריבועים

עופר קיס
    21/09/2009

אור שלום.
    לכולם יש ריבועים בבטן מתחת לשומן התת- עורי. על מנת לראות את הריבועים אחוז השומן בגוף חייב לרדת. ישנן 3 אפשרויות
    פעילות גופנית
    תזונה נכונה
    שילוב של שניהם - הכי טוב
    בקש מהוריך להגיע לתזונאי ילדים, למד מה וכמה לאכול ובנוסף בצע 4-5 ימי פעילות של כדורגל, כדורסל, ריצה, הליכה נמרצת וקצת תרגילי חיזוק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו