מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיתוח שריריםאור21/09/2009
שלום אני אור ואני בן 14 וקצת.אני לא שמן אבל אני לא בכושר ויש לי שני עיגולים במותניים שלדעתי הורסים את המבנה שלי..ברצוני לפתח שרירי בטן(ריבועים,כמו שקוראים להם).אני אוכל הרבה למרות שאני אוכל בריא(כוס חלב בבוקר,בצהריים ארוחה חמה שכוללת חלבונים פחמימות ותמיד ירקות,אחר הצהריים פירות וחלב ,ובערב ארוחת ערב כמו - 1-3 פרוסות לחם וסלט או ירקות)..הנה קישור לאתר שממנו אני רוצה לקחת תרגילים לפיתוח ריבועים בבטן.
יש שם תרגילים והדגמות בוידאו.
השאלה היא:האם אני צריך לעשות דיאטה כדי לפתח בטן שרירית?
ותוך כמה זמן יווצרו לי ריבועים ואוכל להתגאות בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון,הנה האתר
אור21/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבועים
עופר קיס21/09/2009אור שלום.
לכולם יש ריבועים בבטן מתחת לשומן התת- עורי. על מנת לראות את הריבועים אחוז השומן בגוף חייב לרדת. ישנן 3 אפשרויות
פעילות גופנית
תזונה נכונה
שילוב של שניהם - הכי טוב
בקש מהוריך להגיע לתזונאי ילדים, למד מה וכמה לאכול ובנוסף בצע 4-5 ימי פעילות של כדורגל, כדורסל, ריצה, הליכה נמרצת וקצת תרגילי חיזוק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)