אימונים וכושר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים וכושר.
    .....
    22/09/2009

אני ספורטאי מגיל צעיר בענך ספורט,וכבר 7-8 חודשים אני מתאמן שלוש ריצות קשות בשבוע ואימוני כוח.אני בן 17 וכמו שאמרתי אני ספורטאי בעל יכולות אתלטיות כגון כוח מתפרץ גמישות קאדינציה ורציתי לדעת איזה סיבהלהיות לזה שאני רוא יכולה ה נערים באתלטיקה בארץ שנגיד עושים ב1500 מטר 4 וחצי דקות ואני עושה בסביבות ה6 דקות אולי פחות,,וב10 קילומטר יש כאלה שעושים 10 קילומטר ב40 דקות וגם יש כאלה הרבה פחות ואני עושה בסביבות 50..
    מה אני עושה שונה מהם שהם בכושר כזה ואני בכושר פחות טוב מהם בהרבה יחסית?
    אני מתאמן כל החיים שלי,כמעט שנה ספציפית על ריצות קשות כמו 10 קילומטר,פארטלקים ינטרוולים ,אימוני עליות ולפעמים גם שחייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונים וכושר.

הוספת תגובה

• הי יוסי

ענת פלדמן
    22/09/2009

כן. אתה טיפוס אנאירובי. הסבר: אני למשל כל השנים הייתי טובה בריצות ארוכות, ריקוד, שחייה... כל עוד זה היה בעצימות בינונית, זמן רב. במתפרצות - ריצות קצרות - ניתורים למיניהם - ישמור השם... מה שאומר שאני "טיפוס אירובי". זה בא לידי ביטוי בסיבים אדומים (אירוביים) רבים יותר מאשר סיבים לבנים (אנאירוביים). לי קל יותר לפתח ולשמר את הסבולת האירובית ועבורי לפתח יכולות אנאירוביות זה מאתגר יותר. אפשרי, אך מאתגר.
    כך שזה לא שאתה לא בכושר, אתה בכושר "אנאירובי".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

.....
    22/09/2009

אוקי,וזה אומר שהפוטנציאל שלי לא טוב לריצות ארוכות?
    מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר

ענת פלדמן
    22/09/2009

להתאמן, ובהדרגה להשתפר. הכל בראש - כשאתה נחוש, מתאמן ואופטימי, אתה משיג תוצאות. לעבוד נכון, בזהירות, עם מודעות ורוב קשב לגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו