מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרה בעת ביצוע פעילות גופניתאביתר22/09/2009
במטרה לשפר את כושרי הגופני התחלתי לפני כשבוע לבצע הליכות. מספר דקות לאחר התחלת ההליכה הופיע גרד נוראי ובלתי נסבל ברגלים שאילץ אותי להפסיק. לאחר מנוחה קצרה התופעה חלפה.
בסה"כ ניסיתי 3 פעמים
מה פשר התופעה? כיצד ניתן לפתור אותה?
בן 40 1.83 מטר, 80 ק"ג, לא עסקתי בפעילות גופנית כ 10 שנים.
בתודה מראש
אביתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומות אביתר.
ענת פלדמן22/09/2009האם אתה מדבר על תחושה של כמו נמלים שהולכות מתחת לעור? זה קורה לעיתים כשמתחילים להתאמן אחרי הרבה זמן שלא. עם הזמן זה יעבור, בהבטחה, לא כדאי בגלל זה להפסיק לגמרי. אם שחייה היא אופציה עבורך (בכל מקרה זהו ספורט נפלא) שווה לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
אביתר22/09/2009מדובר בגירוד ממש לא בנימול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן22/09/2009אני עדיין מאמינה שזה עניין של זמן.
אני עדיין ממליצה על שחיה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אביתר
עידו23/09/2009אני יודע בדיוק על איזה תופעה אתה מדבר, אינני יודע להסביר לגמריי את התופעה מבחינה פיזית אך יש לתופעת הגירוד קשר ישיר להזעהץ
התגובה שקבלת גם כן נכונה תופעה זו מופיעה לרוב בתקופה הראשונית של חזרה לשגרת אימונים.
אני עצמי נתקלתי בתופעה כשחזרתי להתאמן לאחר תקופת הפסקה, אני מכיר עד כמה היא מציקה אך אין הרבה מה לעשות מלבד להתעלם, להתרכז בדבר אחר והתופעה תעבור.
אל תתן לזה למנוע ממך לחזור להתאמן, עשה מאמץ והתמד!
עידו רואימי
מאמן כושר אישי
"don't sit, fit!!"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)