היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    .....
    25/09/2009

היי,אני ב 17,אני לאחר פציעה של כמה דלקות ברגליים,נחתי כחודש וחצי וכל הכושר שלי ירד לגמרי!
    אני רוצה להתחיל מאפס,איך כדי להתחיל,יש לציין אני ספורטאי מגיל קטן.
    ואיך כדאי להתחיל?קודם כל אימונים של ריצה קלה?לכמה זמן?באיזה קצב?איך לעלות את העומס בהדרגה?ומתי ניתן להתחיל לשלב אימוני פארטלק ואינטרוולים ?וגם איך ניתן לשלב אימוני כוח לרגליים ובאיזה כמות.
    אשמח לקבל תוכנית לחודש-חודש וחצי כדי לעלות בהדרגה ,לתת לגוף להתרגל לעומס ולמנוע פציעות,מאוד חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    25/09/2009

כדאי להתחיל בזהירות. הליכות, לא כל יום, ולהקשיב לגוף. חכה עם הפארטלק, זה אימון קשה עם אימפקט גדול על המפרקים. בקשר לאימוני כוח לרגלים - היכן הפציעה? ממליצה בחום על תכנית אישית ולא דרך הרשת: זה תלוי ברמת הכושר, ביכולות, במקום הפציעה. אם יש חד"כ בקרבת מקום - להתייעץ עם מדריך מוסמך. עד אז: אפשר להתחיל בקטן: הליכות, פעילות אנאירובית בסיסית - כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, מכרעים - אם כואב -לנוח ובהדרגה להעלות במספר החזרות. לכשתתחזק -לעבור למשקלים. אני מניחה שהחזרה שלך לכושר תהיה מהירה יחסית, הגוף "זוכר", אבל לעשות את זה מאד בהדרגה ובזהירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו