מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותשמואל26/09/2009
שאלה ראשונה:
התחלתי להתאמן במכון כושר לפני קצת פחות מחודש ושהתחלתי שקלתי
64 קילו +- (אני מטר 77)
אתמול נשקלתי וראיתי שעליתי ל67 קילו עכשיו אני לא מבין איך ולמה
נכון שהתחלתי לאכול בצורה יותר מסודרת אבל שום דבר מופרז
יש לזה הסבר כלשהו ?
שאלה שניה :
אני מתאמן על שרירי התאומים בצורה הבאה : עולה על משטח מוגבה עם קצת פחות משליש מכפות הרגליים
מחזיק ביד אחת משקולת של 10 קילו ביד השניה אני נאחז במשהו בשביל לשמור על שיווי משקל ואז יורד עד שאני מרגיש מתיחה בשריר ועולה חזרה על קצות האצבעות
20X3 ולפעמים קצת יותר
אני עושה את זה קצת פחות מחודש ולמרות שזה לא נחשב להרבה זמן עדיין מטריד אותי שאני לא רואה שום דינוי בשרירי התאומים
חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר או אולי יש תרגיל שהוא יותר אפקטיבי
מחכה לתגובות מכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
עופר קיס26/09/20091. עליה של שריר ,מים וסוכר שרירי.
2. תאומים הוא שריר בעייתי והתפתחותו מאד גנטית. תעלה משקל ובצע 3 כפול 12 לכישלון מהירות ביצוע בינונית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה>>>
שמואל26/09/20091. אז העלייה במשקל היא גם כתוצאה מהעלייה במסת השריר ? כי כמו בשריר התאומיים גם בשאר הגוף אני לא ראה שום שינוי אבל אני כן מרגיש קצת יותר חזק לכן גם שדרגתי את תוכנית האימונים בכך שקפצתי בכמה משקולות בכל המכשירים
2. לא בטוח שהבנתי אותך את אומרת לי בעצם לעשות 3 כפולות של 12 במקום 3 כפולות של 20 ? ולא הבנתי מזתאומרת "לכישלון מהירות ביצוע בינונית".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על לשון הנכבה ועל הדבל
שמואל26/09/2009הייתי בטוח שזו ענת שענת לי משום מה P:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן26/09/20091. כן, תתכן עליה במסת השריר. אבל אין לדעת. מדידת אחוז השומן בגוף כמו גם מדידת היקפים (ואתה מצפה לרואת שם עלייה) תתן לנו את הכוון. יכולה להיות גם טעות בשקילה? האם נשקלת באותה שעה בשתי הפעמים?
2. עד שאתה לא מסוגל יותר לבצע את התרגיל, לבצע לאט יותר ממה שעשית עד עכשיו. התרגיל בעיקרון הוא טוב, בהחלט נכנס כאן אלמנט של גנטיקה כמו גם סבלנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
שמואל27/09/2009אני נשקל כל סוף אימון אחרי מקלחת אבל לא בדקתי את אחוז השמון בגוף מאז שהתחלתי להתאמן (שזה קצת פחות מחודש כמו שכבר אמרתי ואז אחוזר השמון היה 10%)
ולא הבנתי מה אתם מנסים להגיד בקשר לזה ששריר התאומים מושפע מאוד מגנטיקה
כאילו כרגע השריר נמצא ממש במצב של נוזל ואני מאוד רוצה להפוך אותו למוצק
אז אם במקרה לא קבלתי את הגנים ההכי הכי אז לא משנה כמה אני ישקיע בשריר הוא פשוט ישאר כמו שהוא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ענת פלדמן27/09/2009זה אומר שהוא יתחזק, לגבי נפח וצורה רצויים - זה עניין של גנטיקה.
שקילה: עדיף להישקל בבוקר לפני האוכל, זה אמין יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)