מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונאי ספורטיותם28/03/2007
אני בן 16 והתחלתי להיתאמן בחדר כושר לפני כ-4 חודשים. אני רואה שיפור יחסית אך אני לא יודע לשלב את האימון עם התזונה, ז"א אני לא יודע מה לאכול, כמה, מתי. אני רוצה להעלות את מסת השריר ואני צריך ייעוץ מקצועי, לכן רציתי לקבוע תור לפגישה עם תזונאי הספורט של החדר הכושר בו אני מתאמן, וגיליתי שמדובר במס' פגישות בו התזונאי בודק ומתרשם ממך. זה נשמע לי מקצועי ומכובד רק הבעיה שאני לא יכול לעמוד במחיר הגבוה של הפגישות (700 שקל). אז רציתי לדעת אם יש תזונאיי ספורט שגובים מחיר זול יותר ואיפה ניתן למצוא אותם.
ושאלה שנייה- רציתי לדעת אם מומלץ לשתות אבקת חלבון לאחר האימון להעלת מסת השריר כי אני יודע שאני לא צורך מספיק חלבונים.
תודה וחג שמחח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט אישי
יורם אילת28/03/2007השימוש באבקת חלבון לא תמיד מומלץ ויכולה להתאים במצבים מסוימים , כאשר הספורטאי מתקשה לקבל חלבון מהמזון אותו הוא אוכל , כאשר ספורטאי נדרש לאכול בסוף האימון ואין מזון בנמצא . יש להעדיף תמיד ארוחה רגילה הכוללת מרכיבי מזון נוספים . מומלץ להתיעץ עם תזונאי ספורט לבנית תפריט אישי שעולה הרבה פחות ממה שציינת כאן . חג שמח ובהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)