בת 56

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 56
    ויוי דן
    30/09/2009

שלום לכם כאן בפורום
    אני מתחילה להזדקן..........לא בנפש בגוף.
    לכן כבר חודש ימים אני צועדת עם הכלב שלי יום יום יותר מחצי שעה.
    אני מרגישה שהגמישות שלי נסוגה.
    איזה תרגלים אוכל לעשות כדי לשפר את הגמישות ?
    אני סובלת לעיתים מיום או יומיים של כאבי גב תחתון הייתי אצל הרופא יש לי שינויים בשלד.
    אני רוצה להזדקן זקופה.
    תודה רבה
    בת 56

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 56

הוספת תגובה

• הי בת 56

ענת פלדמן
    30/09/2009

את צעירונת. 56 של פעם זה 36 של היום ! אכן כדאי מאד לעבוד על הגמישות, ללא קשר להליכות, גם כך באמצע היום. במיוחד אם את מרגישה את הגב. קשה להסביר על גבי הפורום, ותמונה שווה אלף מילים. אני ממליצה על גלישה בגוגל, שם תרשמי (ועדיף באנגלית) stretching exercises וודאי יצוצו תמונות, סרטי וידאו. אני ממליצה בחום על עבודה אחד על אחד עם מאמן, אפילו לכה פגישות, על מנת להבין את טווח התנועה, למקסם את יעילות המתיחה חלילה שלא לגרום נזק.
    המשיכי עם ההליכות, הן מצוייונת, והתחברי לנפש הצעירה שבך, וודאי זו משפיעה על הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה לך ענת. באמת תודה

ויוי דן
    30/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו מצאתי המון תמונות וואו..

ויוי דן
    30/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלא !

ענת פלדמן
    30/09/2009

התחילי בזהירות. שימי לב למנח הגוף שלך. בלי ניעות ! רק להרגיש את המתח ושם להישאר לפחות 10 שניות. זכרי לנשום כל זמן המתיחה. קחי בחשבון שמכל שלושת הפרמטרים - סבולת לב-ריאה, כוח וגמישות - זו האחרונה מתפתחת יחסית הכי מהר, כלומר גמישות היא בהחלט נרכשת. בהצלחה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 56

רונית
    09/10/2009

הי אני בת 48 וגרה בירושלים, מתאמנת בחדר כושר 3 פעמים בשבוע, רוקדת ריקודי בטן פעמיים בשבוע בנוסף פילאטיס שחייה והליכות, זה מקומם לשמוע את הביטוי "בת 56 ומתחילה להזדקן" מאשה כל כך צעירה, אני רואה כל הזמן נשים בנות 50 - 60 ויותר בחדר הכושר שהן יותר חטובות ממני ובעלות מוטיבציה גבוהה. בבריכה וביקודי הבטן סבתות שמשקיעות מזמנן בריקוד ושחייה כמובן ואפילו סבתות שמופיעות בלהקה שנקראת "צעירות לנצח" אז המסקנה שבכל גיל אפשר לעשות הכל ולהראות מצויין וזה הכל ראש - אני מקווה שנתתי לך משהו לחשוב עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי את "זומבה גולד"

תמר פרס
    05/10/2009

מצטרפת לדעתה של ענת. החיים רק מתחילים בגיל הזה.
    ממליצה לך להתעניין בתוכנית האימון האירובי של "זומבה גולד"- אירובי דאנס בהשראה של המוסיקה והריקוד הלטיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו