מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט אישייותם28/03/2007
הורדתי תפריט אישי למתאמן מתחיל מאתר כלשהו שמתמחה בספורט ותזונה.
אני בן 16, 177 ס"מ, אחוז שומן נמוך משהו בסביבות ה15-16%.
המטרה שלי להעלות במשקל ובמסת השריר (אני שוקל 57 ק"ג) ואני מתאמן בחדר כושר 3 חודשים.
להלן התפריט:
ארוחת בוקר-
1 כוס קורנפלקס+ חצי כוס חלב+ 3 פרוסות לחם מלא+125 גרם גבינה\קוטג' 5%\ 3 פרוסות גבינה צהובה לייט 9%\ 3 עמק ביס+ ירק
ארוחת ביניים-
3 פרוסות לחם מלא+ 2 כפות גדושות חמאת בוטנים\חומוס+ 2 ירקות או פרי אחד
ארוחת צהריים לפני אימון-
3 פרוסות לחם מלא+ 2 כפות גדושות חמאת בוטנים\חומוס+ פרי אחד
ארוחה מייד לאחר אימון-
2 יוגורטים 0%+ 2 פירות או 125 גרם גבינה לבנה\קוטג' 5%+ 2 פרוסות לחם מלא
ארוחת ביניים 60 דקות לאחר ארוחה של מייד אחרי האימון-
2.5-3 כוסות אורז\פתיתים\פסטה\תפוחי אדמה מבושל+ 125 גרם חזה עוף מבושל\פרגיות
ארוחת ערב-
1-1.5 כוסות אורז\פתיתים\פסטה\תפוחי אדמה מבושל+ 125 גרם חזה עוף מבושל\פרגיות
ארוחת לילה-
3 פרוסות לחם מלא+ 2 כפות גדושות חמאת בוטנים\חומוס+ פרי אחד.
רציתי לדעת אם התוכנית הזאת תעבוד בהתאם לצרכים שלי (לעלות מסת שריר וחיטוב) או שהיא לא מתאימה לי ואם יש משהו שאני יכול להוסיף אליה כדי שהיא תתאים.
תודה רבה, אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא אמיר ששואל בקשר לתזונאי..חחח
יותם28/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית תפריט אישי
יורם אילת28/03/2007עקרונות צרכיו האנרגטיים של אדם נקבעים על פי גילו מינו ומשקלו , אכילה נבונה תאפשר לגוף להתפתח באופן אופטימלי , ותמנע התפתחות מחלות .
תפריט אישי מרכיבים לפים נתונים אישיים . אין תפריט אחד שיכול לענות על צרכיהם של כולם.
רצוי להתמקד בהרגלי אכילה נכונים ולשמור על תזונה בריאה - להקטין בצריכת שומנים רויים , רצוי להעדיף צורת בישול הכוללת אידוי , בישול , וצליה ופחות טיגון ושימוש בחמאה ומרגרינה , רצוי להרבות בצריכת פירות וירקות . מומלץ להתייעץ עם תזונאי . בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)