ימי מנוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מנוחה
    סטודנט
    01/10/2009

שאלה מאד כללית:ההמלצה היא לבצע 3-4 ימים בשבוע תרגילי כושר.כלומר,פעם אחד אני "מפספס" יומיים שלמים.קורה,שאני כבר אמור,אחרי 48 שעות מנוחה,לגשת ליום פעילות,אך עדיין השרירים קצת כואבים.לא עד כדי הגבלת תנועה,אך הכאב מורגש מעט.האם בכל זאת לבצע תרגילים(עם משקולות,מתיחות וכו"..),או שזה לא רצוי,לא אפקטיבי.
    אני לא מדבר על הצד הנפשי-הכאב לא מגיע לעוצמה כזאת,בכדי שיגרום לי לסבל.אלא השאלה היא רק מבחינת היפרטרופיה וחיזוק השריר.

-שמתי לב,שהידיים גדלו.לא הרבה,אך כבר רואים צורה שמזכירה שריר ולא סמרטוט.העניין הוא,שהמשקל לא זז,אני עדיין על 50 ק"ג.איך ייתכן?אולי הגוף,במקום להשקיע במאגרי שומן,התחיל יותר להשקיע בשריר?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימי מנוחה

הוספת תגובה

• בעיקרון

ענת פלדמן
    01/10/2009

אפשר לעבוד אם מרגישים מעט את השריר תפוס, זה אפילו עוזר לפזר את חומצת החלב שהצטברה. אן כי כל מקרה לגופו - אתה יודע אם אתה יכול להמשיך או לנוח עוד יום.
    לגבי השאלה השנייה: האם מדדת היקפים? ו... האם שינית משהו בתזונה? יכול להיות שהורדת את אחוז השומן בגוף ולכן זה לא בא לידי ביטוי במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו