מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מבינה למה אני לא יורדת?שרית אור02/10/2009
מנהלי פורום שלום!
שמי שרית,שוקלת היום 56.3 גובה 1.56.
לפני כחודש שקלתי 57 ק"ג והתחלתי להתאמן באופן סדיר בחד"כ במשך 4 פעמים בשבוע.
כל אימון כלל פעילות אירובית ומעט אנארובית בשיא הייתי שורפת 500 קל' לאימון אבל היו אימונים של 250-300 קל' (לפי מד דופק).
בחודש הנ"ל דיאטנית הרכיבה לי תפריט יומי בסך קלוריות של 1200-1300 קל' ליום.
באופן חד משמעי אני יכולה להגיד שאני לא אוכלת את כל התפריט אלא פחות ובוודאי שלא מכניסה לפה כלום מעבר למה שהומלץ כך שהצריכה הקלורית היומית שלי מסתכמת בכ-1000 קל' אם לא מעט פחות.
שאלתי - איך ייתכן שהשלתי רק 700 ג' בחודש!! ?
מה לעשות כדי לרדת עוד במשקל?
אני רוצה להגיע ל-50 ק"ג כי אוטוטו אחותי מתחתנת...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרית
ענת פלדמן02/10/20091. בת כמה את. האם את למודת דיאטות
2. כדאי מאד למדוד היקפים. יכול להיות שיש הפחתה של אחוז השומן בגוף, שימור ועלייה של מסת השריר - מה שלא בא לידי ביטוי במשקל אבל כן נראה בצמצום היקפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת
שרית אור03/10/2009אני בת 30.
לא עשיתי דיאטות לפני כן.
אולי אני פשוט צריכה להשקיע יותר באימון שלי ולשרוף כל אימון 500-600 קל' ולא 150-200 כפי שיוצא לי ב-40% מהאימונים.
אין מצב שזה מהאוכל כי אני מכניסה רק מהתפריט ועוד פחות מזה (בערך 1000 קל' ליום .זה הכל)
או שאולי אני צריכה לאכול פחות?
בקיצור.מיואשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי שומן
שרית אור03/10/2009ואגב - יש ירידה של כאחוז וחצי באחוזי השומן.
בדקתי במכשיר שבמכון כושר (זה שמחזיקים את המוט בידיים) - הכל כל כך מינורי לעומת ההשקעה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה
ענת פלדמן03/10/2009של אחוז וחצי באחוזי השומן בחודש - היא פנומנליתץ אני רק לא בטוחה שהמכשיר הזה נתן תוצאה אמינה (אני יודעת שלא). גם לא ברור לגבי היחסיות. (כלומר אם תמדדי עכשיו יכול להיות שזה יראה אחוז פחות יכול להיות שזה יראה שניים פחות.
כל עוד אין מכשיר מדידה אמין בנמצא - כדאי לעבור למדידת היקפים - או לראות לפי מידת מכנסים.
יאוש לא ממש יעזור, את יודעת...
הקפידי לשתות מים (כוס גדולה על הבוקר, בבטן ריקה, ואז 5-6 ארוחות ביום כשאת מקפידה לשתות 2-3 ליטר ביום)
הגברת עצימות האימון? כן, אולי. אם כי בשפיות. זה תהליך שאת רוצה לשמר לכל החיים ולא להישבר אחרי שהשגת את המטרה.
ירידה של 700 גר' בחודש נותנת בהדרגה ולאורך זמן תוצאות יפות. חצי שנה מהיום (שאת יודעת כמה היא טסה) את כבר בחמישה שישה קילו פחות - וזו הרי המטרה שלך. וזה נפלא !
כדאי לעשות בדיקת תפקודי בלוטה אם לא עשית עד כה.
ועוד: מבחינה אנרגטית-מנטלית - כמה נק' למחשבה: במה השומן "משרת" אותך ? (את תאמרי מיד ב"כלום", ובכל זאת תת הכרתית יש לו כנראה תפקיד אם הגוף לא מוותר כך מהר). תכנות האמיגדלה (אותה תאי מוח שבין היתר לא אוהבים שינוי) יכול לזרז את התהליך. אני מאמינה שמשהו חסר במשוואה של תזונה + כושר (אם זה לא עובד) - עבודה מהראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)