מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעון דופקליאת05/10/2009
אני רוצה לקנות שעון דופק לאימון ראיתי שהם מאד יקרים
ואני רוצה לאימון פשוט אני לא ספורטאית או משהו
מצאתי שעון של חברת gogym ללא רצועת חזה ב150 שקל
האם הוא שווה או בגלל שהוא זול הוא לא מדוייק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנ לא מכירה
ענת פלדמן05/10/2009את השעון הזה, אבל מניסיון שלי אלו בלי הרצועה לא עושים את העבודה. שוב, אין לי ניסיון עם הדגם הזה, יכול להיות שאני טועה. תראי אם יש אפשרות להחזיר אותו תמורת החזר תשלום מלא - אם זה לא עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעון דופק
שי אלנקרי05/10/2009שלום ליהי
שעות ללא רצועת חזה הוא הרבה פחות מדויק וגם הרבה פחות נוח
זהו שעון שיהיה עלייך במהלך הפעילות ללחוץ עם האצבע באזור מסויים של השעון ולחכות איזה 10-20 שניות או לפעמים גם יותר, דבר שאינו נוח כל כך וגם לא מדוייק לגמרי.
שעוני הדופק עם חגורת הדופק הרבה יותר מדויקים וגם הרבה יותר נוחים, כל שעלייך לעשות הוא לשים את החגורה מתחת לחזה ופשוט לקרוא ישירות מהשעון.
המחירים מתחילים מאזור ה-300 ש"ח ולדעתי בשביל להנות מחווית אימון כדאי לך להשקיע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה בחום להשקיע כמה שצריך
תמר05/10/2009הי , אני ממליצה לך בחום להשקיע בשעון עם רצועה , רצוי של חברת פולאר . הם קצת יקרים אבל שווים כל שקל . אין מה להשוות בין אימון עם ובלי ושעון דופק. שעון דופק גורם לך לעבוד יותר, לשרוף יותר ולהשתפר הרבה יותר . תקפידי להכניס נכון את הנתונים לשעון (מין , משקל וכו ) כדי לקבל תוצאות נכונות .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)