תוכנית אימונים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימונים,
    .....
    05/10/2009

איך התכונית הזו מבחינת העומס:
    ראשון=מנוחה
    שני=ריצה+כוח רגליים
    שלישי=שחייה
    רביעי=ריצה+כוח רגליים
    חמישי=מנוחה
    שישי=שחייה+ריצה
    שבת=כוח רלגיים

האם זה טוב לעשות ריצה ושחייה ביחד,ומה עדיף לפני?
    פשוט אני הולך לשחות בוינגט ואני גר 20 דקות משם ושאני שם עושה שחייה אז נוח לי לעשות ריצה בים אין דבר שאני אוהב יותר מריצה בים וחוץ משני הימי שחייה אין לי עוד זמן להגיע ליונגט או לים. איך לעשות את זה בצורה נכונה?
    בכללי איך התכונית,מבחינת פיזור העומס?חשוב לי למנוע פציעות!!!
    אשמח לחוות דעת,שינויים, שאת ממליצה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימונים,

הוספת תגובה

• הי כדור

ענת פלדמן
    05/10/2009

אני תמיד אומרת שעומס יתר הוא מאד, אבל מאד אישי. התכנית שאתה מתאר לאחד יכולה להיות עמוסה מאד ולאחר קלה יחסית. בגדול זה נראה מאוזן, מנוחה מספקת, ופעילות יפה ומגוונת יחסית. אין ספק שלכל אלו יש להוסיף את עניין ההקשבה לגוף. כשכואב או כשעייפים- אז לא בכוח.
    אפשר לעשות ריצה ושחייה ביחד. מה עדיף לפני מה? לא נראה לי כזה קריטי. לשיקולך. נוח יותר לרוץ ואחכ לקפוץ למים מבחינה לוגיסטית מאשר ההיפך. מצד שני מניסיון זה מאד לא נעים לשחות לצד מישהו מזיע. מרגישים במים ריח זיעה ! אתה יכול לרוץ 20 דק' ואז להרביץ מקלחונת ולהכנס לשחייה. זה כיף גדול. מתיחות תמיד לסיום. תזונה בריאה ומאוזנת. חשיבה חיובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו