בטן נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן נפוחה
    גלית
    06/10/2009

שלום, אני לאחר לידה שלישית ובתקווה להוריד את הבטן. יש לי מבנה גוף צר ואני רזה, אבל מאז הלידה הראשונה שהיתה קיסרית נשארה לי בטן ובגלל שאני מאד רזה נראה כאילו אני בתחילת הריון כל הזמן (גם לפני ההריון). אני משתדלת לאחרונה לעשות תרגילי בטן והליכות. האם יש תרגילים מסויימים לבטן שיכולים לעזור יותר או שאולי משהו במבנה הגוף לאחר הלידות משתנה ואין מה לעשות. כל החיים הייתי שטוחה לגמרי. זה מבאס אותי מאד שכל הזמן שואלים אם אני בהריון, אני כל כך רזה וצרה בגוף שהבטן מאד בולטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן נפוחה

הוספת תגובה

• הי גלית

ענת פלדמן
    06/10/2009

אני מאד אופטימית עבורך, מאמינה שתזונה נכונה ותרגילים ממוקדים יכולים לשפר משמעותית את המצב. יש כתבה שלי שהתפרסמה ב BEOK עם תרגילים בדיוק לאזור הזה. את יכולה למצוא אותה גם באתר שלי. בשילוב עם תזונה נכונה (חשובה איכות קלורית, שבשילוב עם ההליכות והתרגילים תתרום להפחתה של אחוז השומן בכללי בגוף).
    שימי לב שבעבודה על הבטן את משלבת את המוח: מדמיינת את השרירים פועלים, מתחזקים ואת הבטן נכנסת פנימה. עבודה על שרירי הבטן העמוקים (שרירי הליבה) יכולה מאד לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפרדות שרירי הבטן

גלית
    26/10/2009

היי ענת,
    לאחר שקראתי הרבה באינטרנט על הנושא
    אני חושבת שיש לי היפרדות של השרירים בבטן
    מה שנקרא דיאסטסיס רקטי
    שמעת על זה?
    אני יודעת שיש תרגילים שיכולים לעזור ויש תרגילים שיכולים להחמיר
    אני מעונינת במאמנת כושר אישי ת שמבינה בנושא באיזור ירושלים
    אשמח אם תוכלי לעזור לי בנושא
    גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית יקרה

ענת פלדמן
    26/10/2009

אני מפנה אותך לשי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו