שרירי החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי החזה
    עומר
    29/03/2007

יש לי 2 משקולות של 5 קילו ועכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לפתח את החזה שיהיה מנופח בעזרת המשקולות...אני מתכוון גם לחלק העליון של החזה ובעיקר לחלק התחתון..ורציתי לדעת גם איזה תנועה שאני יחזור עליה הרבה פעמים תנפח לי את שרירי החזה.

תודה למי שיעזור לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי החזה

הוספת תגובה

• שרירי החזה

יורם אילת
    29/03/2007

אימון לעליה במסת שריר היא דבר מורכב שלוקח זמן ומצריך התערבות תזונתית , לא מומלץ לאמן רק שריר אחד בגוף ולהתאמן ללא מאמן שיבקר אותך . בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי כל כך..

עומר
    29/03/2007

אני שחקן בנערים של מכבי חיפה שנה הבאה נוער...

אני עובד שם בחדר כושר אבל רק פעם אחת בשבוע וזה לא מספיק לי.

יש לי משקלות של 5 קילו בבית רק רציתי לדעת איך אפשר לפתח את החזה בעזרת משקולות

או איזה תנועה שאני יחזור עליה כמה פעמים תפתח לי את החזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

יורם אילת
    30/03/2007

אפשר לחזק את שרירי החזה בעזרת תרגילים כמו :"בשכיבה , לחיצת חזה עם משקוליות" ,
    "בשכיבה " קירוב אופקי (פרפר) כנגד משקוליות " ... ואפשר לבצע גם שכיבות סמיכה .. חג שמח ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו